Kisgyermekgondozó, - nevelő képzést fogom majd elvégezni hol tudok majd ezzel a szakmával elhelyezkedni illetve mennyi lesz a szabadnapom nyáron hány napot, vagy hónapot vehetik ki?
bírom a sok lenéző embert egy kérdés miatt bezzeg nektek írná valaki ezeket máris baj lenne ...
tessék nem lenézni a másikat
egy kérdés miatt
Mert talán ez az oldal arra való hogy informálódni tudj ha ezzel nem vagy tisztában és nem tudod elfogadni a másikat bizonyos kérdések miatt szerintem nincs annak helye ilyen oldalon
Én úgy tudom, hogy az érettségihez kötött képzés és bölcsiben lehet vele elhelyezkedni.
Ha csak 8 általánosod van, akkor dajka képzésre mehetsz, azzal oviban tudsz elhelyezkedni.
7: szerintem ez elírás lehet, mert direkt rákerestem és a konkrét sulikban érettségit kérnek hozzá pl:
Szerintem te is inkább a konkrét képzőnél érdeklődj, hátha létezik olyan 5 éves képzés, ahol érettségit is lehet szerezni mellé és akkor talán elképzelhető, hogy általános iskolai végzettséggel is el lehet kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!