Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy átlag ember kijelenthet...

Egy átlag ember kijelenthet olyat hogy ő X pénzért NEM dolgozik? Ilyet nem csak az jelentjet ki akinke van választása? Akinek nincs, az annyiért dolgozik amennyit fizetnek, nem?

Figyelt kérdés

Akinek van piacképes végzettsége azt mondhat olyat hogy ő X ft bérért NEM dolgozik. mert van választása ha egy helyen szar bért kínálnak köp egyet és elmegy oda ahol jobbat adnak. van piacképes végzettsége, megteheti, van választása.

De akinek semmi végzettsége sincs, vagy van de piacképtelen annak választása sincs. Az elmegy annyiért amennyiért felveszik, és örülhet hogy kell bármennyiért bárhova is. válogatni nincs miből.mert ha kell is máshova esetleg az is ugyanolyan szar hely szar bérért.

Tehát marad ahol van és örül hogy ennyit is keres egyáltalán.

tévednék?

2023. febr. 21. 09:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Kijelenteni mindent lehet. Én is kijelenthetem, hogy Anglia királynője vagyok. Csak épp attól, hogy ezt mondtam, még nem lesz igaz. A végén az "átlagembernek" is el kell majd mennie dolgozni X pénzért, ha tetszik, ha nem, amennyiben nem talál mást és a lottó ötöst sem üti meg, vagy talál valakit, aki hajlandó őt eltartani...
2023. febr. 21. 10:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként felesleges válaszolni, mert ez Balázska, és úgyis mindennel csak vitatkozni, kötekedni fog.
2023. febr. 21. 10:31
 13/23 anonim válasza:
85%

Volt ismerősöm aki uezt a szöveget nyomta. hogy őt nem fogják megalázni (!!!) ennyi bérrel... most egy szar kisboltban eladó minimálbérért heti 6 napban...

lejjebb adott az igényeiből ha nem akar éhen halni.

2023. febr. 21. 11:03
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Sztem is sok opció van, nyilván kinek mi, de sokat számít az is, hogy kinek milyen "igényei" vannak, s mire költi a pénzt.
2023. febr. 21. 11:07
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
a gyakoris nem a valóságban él sajnos.. a egtöbb ember a 300 (vidéken 200) ezres bérnek örül és ha kijön hónap végén
2023. febr. 21. 11:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Kijelentheti, mert van joga hozzá. Aztán onnantól meg az ő dolga, hogy él meg. Van, aki meg tud élni úgy, hogy másokat pumpol, segélyeket szed össze, adományokat kalapoz össze, seftelget, lop, sőt még olyan is, akinek még a csövezés is jobb opció, mint az általa méltatlannak vélt fizetésért való munka, elvi szempontból.
2023. febr. 21. 11:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlag embernek van választása.
2023. febr. 21. 12:42
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Egy átlag embernek van piacképes végzettsége.
2023. febr. 21. 13:40
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Voltam egy évig közmunkás azután egy önkormányzatnál 3 évig aktatologató. Most meg a Lidlben dolgozom. Tanulj meg változtatni!

Ha nem megy akkor meg ne panaszkodj!

2023. febr. 21. 14:08
 20/23 anonim ***** válasza:

Gondolom arra célzott, hogy volt választása így is. Tanulj meg olvasni, sokat fog segíteni a pályaváltásban is.

2023. febr. 21. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!