A munkahelyeiteken gyakori az áskálódás, hogy a hátatok mögött szervezkedtek ellenetek a kollégák?
Figyelt kérdés
Gyanítom, hogy egy-két kollégám szidott engem a főnök és a tulajdonos előtt, miközben nekem előadja, hogy mennyire kedvelnek2023. febr. 18. 14:52
11/15 anonim válasza:
Mivel magyarok vagyunk, ez így alap.
12/15 anonim válasza:
10-es,vagy magasról lefoshatod telibe az egészet. Dolgozni mész be nem Kim Jong Un-osat játszani.
13/15 anonim válasza:
Nálunk is így van. Undorítóak. Nők a munkatársaim klimaxos korúak, én betudom annak biztos szar a házasságuk és ... hiányuk van. Vagy a klimax... :D állandóan megy a kavarás az ember háta mögött, olyanokat tudnak kitalálni rólam is csak pislogok. Nekem az fáj,hogy az embert nem is akarják megismerni, csak a saját butaságokat másik levezetni. Belém is mindig a rosszat látják. Velem speciel az a bajuk, hogy fiatal vagyok, csinos, vékony, és nem tudják hova tenni,hogy egyedül,hogy tudok ennyi mindent megengedni magamnak, miközben ők nyögik a hitelt. Rosszindulatúskodni, szart keverni tudnak a legjobban, gondolom szar lehet az életük oda haza. És természetesen ezek adják el magukat,hogy mekkora jó munkaerők, mindenki más hozzájuk képest, buta, hülye, szar. Nem tudom mit lehetne tenni, nagyon unom már. Még gyakorolnom kell,hogy magasról tegyek az ilyen piti emberekre. Amúgy a rosszindulat és az irigység magyar népbetegség. Ha már valaki jobb mint a másik, a másik elkezd kuytulni, lehúzni a saját szintjére a másikat.
14/15 anonim válasza:
Ellenem? Nem igazán. Inkább közös főnökutálat ment mindenhol eddig.
15/15 anonim válasza:
Sajnos igen , áskálódas, pletyka , szarkavarás. Az átlag életkor sajnos 50 a cégnél ahol vagyok , elvált kiégett asszonyokkal dolgozom. Mindenki szid mindenkit , az az igazi toxikus légkör :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!