Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mivel szerelnétek le az...

Ti mivel szerelnétek le az áskálódó kolléganőt úgy hogy ne süllyedjetek le az ő szintjére?

Figyelt kérdés
Veszekedni nem akarok,nem is fogok.A munka egy ideig jó lesz ha rossz lesz a helyzet lépek.A főnöknő tudja milyen a kolléganő nem is dől be neki,de igazán nem.is tesz semmit,állítólag a háttérben dolgozik az ügyön.Azt mondta neki a megrendelések a fontosak ezért igyekszik semleges maradni.De már elege van,hogy, ez a nő miatt rengeteg munkása elment és gólyalábakon áll az a részleg,a főnöknő is kénytelen beállni dolgozni,mert nincs elég munkás.

2019. júl. 26. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Az üzlet az üzlet. A főnöknődnek édesmindegy, hogy emberileg ki a munkása, de az jól dolgozzon. Ő választott: megéri neki az áskálódót alkalmazni, mert jobb munkaerő, mint akik felmondtak. Az én főnököm is ilyen, ezzel nyugtatja az embereket, hogy dolgozik az ügyön. Dolgozik a fenét, már évek óta sírva mennek haza az új kollégák, majd nem jönnek többet, egy ember miatt, aki igaz, hogy bunkó, rikácsol, fúr mindenkit, de dolgozik, mint a barom.
2019. júl. 26. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
1. es vagyok, kérdésedre pedig a válaszom, nem kell vele foglalkozni. Ha a főnök tudja hogy milyen, akkor azt is tudja, hogy nem érdekli miket mond neki rólad az a kolléga. Ha nem veszed fel, nem akadsz ki a dolgokon, akkor leszáll rólad, mert az ilyeneket az táplálja, ha leállsz vele és leereszkedsz hozzá. Tehát semmit ne csinálj, csak dolgozz.
2019. júl. 26. 19:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen ez tény,hogy ő tudja legjobban a munkát,az egyetlen aki elboldogul önállóan és bár az áskálódás nincs ínyére a főnöknőnek de új munkások miatt akiknek idő kell a betanuláshoz vagy rutint kell szerezniük nem fogja kidobni őt ezt én is így gondolom.Arra kért a főnöknő tálalják egy barátnőt akivel együtt dolgoznánk akkor tudna csinálni más kombinációkat.Ezzel a nővel az utóbbi hetekben nem kombinált össze,de így is ócsárolja a hátam mögött a munkámat.
2019. júl. 26. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel rajtad kívül, hogy mit gondol a munkádról... Azok az ő gondolatai. A kérdés, hogy te is úgy kritizálnád a saját munkásat? Mert ha igen, csak akkor kell változtatnod.
2019. júl. 26. 20:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem kellene foglalkozni de ez így nem is jó. Gondoltam rákérdezek a főnöknőnel a dologra mert állítólag neki mondott valamit amit szerinte nem jól csináltam,de ő nem szólt nekem erről semmit.Megkérdezem legközelebb nem lehetene-e bizonyítani valahogy a dolgot. Egy konyhán dolgozom és a kolléganő szerint elkellett dobni az orosz salátát amit csináltam,mert romlott volt.Ezt múltkor mással is eljátszotta akkor minden saláta, zöldségféle szerinte romlott volt,ami nem igaz az illetővel dolgoztam és minden rendben volt.Erre mondta nekem a főnöknő tudja ő nagyon jól ki problémázik és üldözi el a munkásokat.Az illető kolléga nem is jön dolgozni.Ha lenne félretéve a "romlott" salátából és gyorsan megkóstolná valaki lehetne bizonyítani.Bekevergetni nem tudná be van kamerázva a konyha.
2019. júl. 26. 20:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon primitív társaság van ezen a részlegen,diplomám is van, elszomorító, hogy azért mert nem lehet érvényesülni ilyen helyen kell dolgotni.Egyébként a munkával nwm is lenne gondom.
2019. júl. 26. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mondom még egyszer, amíg a főnök tisztában van a dolgokkal, és meg van elégedve veled, addig ne parázz.

És ne futkoss hozzá állandóan, ezt jó tanácsként ajánlom, mert a végén még ebből is probléma lesz!

Ha nagyon nem bírod elviselni, akkor válts, de én a helyedben full letojnám, nem lenne kivel harcolnia. De így van partnere a gonoszsághoz. Mert táptalajt adsz neki hozzá.

2019. júl. 26. 20:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazad lehet,ha elégedetlen lett volna velem vagy gond lett volna biztosan szólt volna,ha elkezdek futkosni hozzá ugyanúgy minősítem magam.Ugy hallottam azr nem szeretik.Múltkor ő kérdezett a helyzetről mi volt a probléma a kollégával arra kénytelen voltam őszintén válaszolni a kolléganő jelenlétében kellett elmondani a verziómat így kucsit két tűz közé kerültem akaratomon kívül.
2019. júl. 26. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Hozzánk jött egy ilyen xarkavaró, már a bemutatásnál láttam, hogy milyen, azonnal elkezdtem állást keresni, és amint tudtam, leléptem (az új helyem messzebb volt és kevesebbet is kerestem, de a lelki nyugalmam se mindegy) A hölgyike szakmailag egy nulla volt, inkább nyalizással meg riszával próbált érvényesülni, ami persze eléggé bejött a vezetőségnek. Aki nem nyalt, mint ő, azt ekézte, hogy "antiszociális". Szerencsére ekkor már a felmondási időmet töltöttem.
2020. jún. 5. 20:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Azóta ott hagytam ezt a munkát, már más helyen dolgozom,itt nem bánt senki.De van egy lusta kolléga aki nem igazán szeret dolgozni.
2020. jún. 6. 21:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!