Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nyomorék lennék ha erről...

Nyomorék lennék ha erről szólnék a főnökünknek?

Figyelt kérdés
Van a munakhelyemen egy csaj akivel egész jól kijövök, de nem tartja be a munkahelyi szabályokat pl.az etikai kódexet. A múltkor dumálgattunk és a semmiből megkérdezte, hogy én a nőkhöz vagy a pasikhoz vonzódok-e? Rohadt kellemetlen volt és szívem szerint szólnék a főnöknek, mert ne kérdezgessen már ilyet egy munkatárstól. Nem akarok vele kiszúrni, mert nálunk ezt komolyan veszik és lehet ki is rúgnák, de más részről meg ki tudja legközelebb mit kérdez vagy mond és engem az ilyesmi nagyon idegesít. Nyomorék húzás lenne, ha ezt elmondanám a főnöknek?
2023. febr. 18. 09:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
De hát akkor eddig mindent jól csináltál. Itt a munkahelyi jogban nálad jártasabb emberek elmondták, először az illetőnek próbáld jelezni (megtetted), ha nem áll le, a következő lépcső a főnök. Te attól félsz, hogy a kollégád fogja nyomorék dolognak tartani a lépésed, és megorrol rád? Miért? Mit veszítenél, ha elveszíted a társaságát, vagy mi lehet még a nagyon rossz következménye?
2023. febr. 18. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell árulkodni. Ha nem viszed egócsata szintre, marha jó visszakérdezés lenne, hogy "Mikor kakáltál utoljára?" mire ő: "De indiszkrét vagy!" mire te: "bocs, nem én kezdtem." stb stb.

Az ilyenekkel szemben a legjobb, ha sziklaszilárd, rendíthetetlen módon nem veszel semmit magadra. Leszarod, vagy trollkodsz. Nekem ez sokkal jobban máködik, minr "felháborodni", "kiborulni" és árulkodni...

2023. febr. 18. 10:28
 13/15 anonim ***** válasza:
59%

Vissza lehet ám kérdezni, hogy "miért kérdezed?" Ha nem tud rá okot, csak bulvárra éhes és kiváncsi, akkor asszertív határmeghúzas.

"Tudunk arról beszélgetni, hogy feladatom-e a te kiváncsiságodat kielégíteni?"

Bámilyen személyes, kínos kérdésnél ok nélkül lehet ezt válaszolni. Soha többet nem kérdezi meg.

2023. febr. 18. 10:29
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
Inkább téged kéne "jelenteni" a főnöknek. IQ bajnok lehetsz.
2023. febr. 18. 11:54
 15/15 anonim ***** válasza:
25%
Figyelj nőkel a munkahelyen nem kel foglalkozni Palvin Barbi is lehet a végén mindig a férfi fogja meg szivni.Már 2 munkahelyem is rá ment erre hogy, nőkel foglalkoztam bemész pénzt keresel haza jössz ennyi.Felölem sorozat gyilkos is lehet a kolege vagy top model engem hagyjun ki a hülyeségeiböl.Ha meg haverkodni akkarok el járok ismerkedni azt kész de kolegám semmit ne tudjon rolam.
2023. febr. 18. 21:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!