Intrika ellen mit kell tenni?
Figyelt kérdés
Mikor az embert bármilyen irányból támadják, majd mikor megcáfolja az állításaikat, akkor őt veszik elő, hogy rosszul látja a helyzeteket, ne találjon ki valótlanságokat, mikor saját érzékszervei segítségével tapasztalt mindent az ember. Ilyenkor, mikor intrika merül fel rendszeresen egy munkahelyen, mi a teendő?2023. febr. 17. 12:20
1/4 anonim válasza:
Egy intrikanak mindig van oka általában. Én 25 éve dolgozom és még nem kerültem intrikaba, viszont már többször láttam olyat, hogy valaki igen, akár alappal, akár alaptalanul.
Ilyenkor a legjobb a tiplizes és a következő munkahelyen kerülni minden olyan dolgot, ami idáig vezethet.
2/4 anonim válasza:
Általános iskolások vagytok? A probléma oda való, és a fogalmazásod is egy kb. 10 éves szintjén van.
3/4 anonim válasza:
Semmit. Ne vegyél részt benne és kész.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom mi a megoldás. Az én munkahelyem is ilyen. Van egy szar keverő intrika, aki rólam is talál ki hazugságokat, pár hülye,akit meg manipulál mindent bevesznek, vagy csak úgy tesznek mert félnek,hogy akkor ők kerülnek sorra. Szerintem az ilyenek előbb utóbb vissza nyal a fagyi. Ennek a szar kavarónak most rákos az anyja. Karma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!