Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Visszamennél az egyik előző...

Visszamennél az egyik előző munkahelyedre?

Figyelt kérdés

Most váltottam egy hónapja. 2 évet voltam az előző munkahelyemen. Hirtelen felindulásból számoltam le mert az egyik társoaztály vezetőjével nem jöttem ki. Viszont minden más jó volt. A kollégák közvetlenek voltak, jól éreztem magam.

A mostani cég meg egy átjáróház. Távolságtartó mindenki. Fizetés ugyan annyi.

Gáz lenne felhívni a volt főnökömet, hogy visszamehetek-e?

2023. febr. 14. 09:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Saját kezdeményezésből nem, de természetesen van az a pénz, ha hívnának.
2023. febr. 14. 18:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az az Isten!!!!!!!!
2023. febr. 14. 18:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, ahová sok év távlatából már visszamennék, és van olyan, ahonnan haraggal jöttem el és ők hívtak vissza. Igaz, nem állandóra, viszont beugrósnak több fizetésért, így arra igent mondtam.
2023. febr. 14. 19:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha ennyire szeretnéd, és jó viszonyban vagytok, egy próbát megér. Volt már ilyen a történelemben. De amúgy minden új helyen nehezebb az első pár hónap, ez ilyen.

Én is bántam már meg (szinten előző helyemet), az volt eddig a legjobb. Sokáig visszasírtam…. Bár 6 hónap után azért sokkal könnyebb már, a fizu meg hát, jelentősen jobb… jó helyet nem hagynék ott ugyanannyi fizuért, elég sokat le tudtál volna egy váltással akasztani amúgy.

2023. febr. 15. 18:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
És ott van még az a vezető, akivel nem jöttél ki jól? Én nem mennék vissza. Ennek valamiért így kellett lennie. Keress új helyet.
2023. ápr. 3. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!