Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tudnánk elérni, hogy...

Hogyan tudnánk elérni, hogy maguktól felmondjanak a delikvensek?

Figyelt kérdés

Van két kollégánk, egy pár. Kirúgatták az egyik kedvenc főtargoncásunkat az üzletből az HR-en keresztül. Az egyik egy biztonsági őr a másik egy kasszás. Mindenki fúj rájuk szinte, legalábbis az áruházban dolgozók 98% -a beszélni sem hajlandó velük ezután.

Mit kéne tennünk, hogy felmondjanak? Szarjunk bele a szekrényükbe? Vagy valami megoldást tudtok, hogy eltakarodjanak innen?

2023. febr. 12. 03:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Jó hogy ilyen facságokra ráértek munkaidőben.
2023. febr. 12. 07:45
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Nincs senkinek joga azért kirúgatni valakit, hogy jobban érezze magát (max a főnöknek). Senki sem szórakozásból megy dolgozni, hanem hogy el tudja látni magát vagy a családját.
2023. febr. 12. 09:05
 13/22 anonim ***** válasza:
46%

Nekem is van egy mentálproblémás, részben közveszélyes kollégám, akinél reménykedek, hogy április elejével, a határozott idejű szerződése lejártával kirúgják. Mert ha nem, akkor ki kell majd találni valamit.

Az lehet a megoldás, hogy kiprovokálod, hogy megüssenek, de viszont akkor visszaütni nem szabad, mert akkor az már verekedés.

2023. febr. 12. 09:51
 14/22 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell őket emberszámba venni, se köszönni, se látni, se segíteni...

A kasszást hiány miatt szokták kirúgni, az őrt lopás esetén;)

A hiány az őr szekrényében "jó helyen"lenne:DDD

2023. febr. 12. 10:53
 15/22 anonim ***** válasza:
79%

Akik lepontozták a 13-asomat, nyilván azon szerencsések közé tartoznak, akik még sosem dolgoztak együtt olyan kollégával, aki

- rosszindulatú bunkó, és direkt szórakozásból játszik a gyengébb idegzetű munkatárs idegeivel és türelmével, esetleg kimondottan az a célja, hogy elűzze, mert valamiért nem bírja.

- mentálisan instabil, egyértelműen nem 100-as, szinte akármikor bekattanhat, agresszívan kirohanhat, akár testi sertést is okozhat, meg is ölhet valakit, még arra is vigyázni kell, hogy hogy szólsz hozzá.

De ilyenek sajnos léteznek, és az őket elszenvedő kolléga részéről teljesen természetes reakció, hogy azt kívánja, hogy mielőbb kerüljenek el a helyről.

2023. febr. 12. 21:26
 16/22 A kérdező kommentje:

#1 Hajrá.

#2 Hát egy kis sírással, kamukázással, stb. Szokásos dolgok. Olyan dolog miatt ami nem történt meg.

#3 Vannak bőven a helyükre.

#4 Nem hülyeség, de nem akarunk az ő szintjükre süllyedni. Kamuztak valamit, meg bőgtek egy jót.

#5 Kimondta, hogy mulattunk a főtargoncással és nem dolgoztunk? Arról van szó kedves 5-ös, hogy egy jó embert kirúgattak, aki már az áruház építésén is dolgozott. Több, mint 20 éve a cégnél, és egy nagy családról gondoskodik, és imádta a közösségünket. De veled sem dolgoznék együtt sehol.

#6 No komment.

#7 Köszi az ötleteket.

#9 Nem szeretnénk az ő szintjükre süllyedni.

#10 Már ne haragudj, de ott van a legtöbb. ;)

#11 Mi legalább dolgozunk is közben.

#12 Egyetértek. Ezért akarjuk őket kirúgatni.

#13 Írj majd!

#14 Ez a része eddig megy! Nem adják fel a kollégák!

Köszi mindenkinek!

Majd jelentkezem.

András

2023. febr. 13. 03:02
 17/22 anonim ***** válasza:

"Arról van szó kedves 5-ös, hogy egy jó embert kirúgattak, aki már az áruház építésén is dolgozott. Több, mint 20 éve a cégnél, és egy nagy családról gondoskodik, és imádta a közösségünket. De veled sem dolgoznék együtt sehol."

Az utolsó mondatomat is olvastad az 5-ös válaszban? És értelmezted is?

Fogadni mernék, hogy már a második mondatot sem olvastad el.

Részvétem a főtargoncásotok miatt.

Biztos, hogy talál majd egy olyan új helyet, ahol hasonló a közösség, de több lesz a fizetése.

2023. febr. 13. 03:27
 18/22 A kérdező kommentje:

#17/5 Olvastam, persze. Igen azt is, hogy minden információ nélkül már következéseteket vonsz le, belelátsz dolgokat a történetbe.

Erre értettem, hogy nem dolgoznék veled sehol sem. Pont ezért reagáltam erre úgy ahogy érzékelted.

Ez olyan, mintha azt írnám neked, hogy:

"Dögölj meg!

Jaaaa, de amúgy ha ez az egész máshogy történt, akkor mégsem. Bocsi.

Jó egészséget nektek, és csók a családnak."

Tehát igen, olvastam, értelmeztem.

2023. febr. 13. 03:55
 19/22 anonim ***** válasza:
34%

"minden információ nélkül már következéseteket vonsz le, belelátsz dolgokat a történetbe."

Nem látok bele, csak a több helyről összeszedett személyes (-leginkább csak rossz-) tapapasztalataimat gondoltam bele a történetbe.

Biztos tévedek, de egy normális embernek nem okozna egy ilyen dolog ekkora lelki problémát.

Segíts már egy kicsit! Az ország melyik részén van ez a hely?

Északon? Délen? Keleten? Nyugaton?

Nehogy véletlen odatévedjek.

2023. febr. 13. 04:40
 20/22 A kérdező kommentje:

#5,17,19

Nem áruházról beszélünk. Nem egy átlagos közösségről. Csak nyilván nem célom elárulni a sem magát a céget, sem a körülményeket. Mert könnyen lebuktatnám magam. A legjobb metafora az áruház viszont. Álmokat árulunk. De nem, nem OVB-ről vagy hasonlóról van szó.

2023. febr. 13. 04:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!