Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most diplomáztam, mit csináljak?

Most diplomáztam, mit csináljak?

Figyelt kérdés
szóval sok helyre mehetek vele, nem nagy pénzért, de meg lehet élni belőle, és a társadalom olyannyira kiveszőben lévő értékeihez járulhatok hozzá a munkámmal, amire égetően szükség lenne: türelem, empátia, odafigyelés stb. Mégis fiatal vagyok még (28) és kb végigtanultam az életem, mire úgy nagyjából megsejtettem, hogy ilyesmi fajta terület az, ahol hasznosnak érezhetem magam. Mégis kb úgy érzem hogy valahogy ez az az életkor amikor még úgy el lehetne menni kicsit világot járni, megnézni h mi van odakint, viszont ugye buknám az állásom, ami nem rossz most annyira. Mit tennétek? Menjek?
2023. febr. 9. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed rá akkor menj el utazgatni,dolgozni fogsz még 40-50 évet,nem azon a pár hónapon/éven fog múlni sokminden.
2023. febr. 10. 07:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg olyan sok a lehetőséged a munka világában, és megengedheted magadnak, hogy ne dolgozz, akkor menj.
2023. febr. 10. 08:03
 13/14 anonim ***** válasza:

ja, értem, tehát van pénzed, van időd, nem az volt a cél hogy rábeszéljünk, csak dicsekedni kellett egy kicsit.

ügyes kicsi lány vagy, menjél bulikázni a nagyvilágba, megérdemled a sok kemény tanulással töltött év után!

2023. febr. 10. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:

22 évet végigtanultál, de képtelen vagy helyesen írni.

Van még feladat.

2023. febr. 19. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!