Most diplomáztam, mit csináljak?
28 éves korodig tanúltál. Nem volt ez elég idő kitalálni, hogyan tovább?
Am meg senki nem fogja megmondani, hogy mit csinálj, mert ob mindenki leszarja. Ijen a világ, ezt neked kell tudni! Max anyuci, apuci lehet akit egy kicsit is érdekelhet az ilyesmi. Bocs a nyers igazságért, üdv az életben@
Duke81
Nagyon remélem nem te leszel az aki 40 évesen jössz rá, h baromira mást kellett volna csinálnom az életemben. Amúgy meg nem úgy van, hogy azt 20 éves korodig döntsd el mit akarsz csinálni, lehet így tanították neked, de ennek akkor utána érdemes járni bővebben.
én is bőven leszek 27 mire kész a szakmám, de azért ez a "28 vagyok, és végigtanultam az életemet, most ugye rádumáltok hogy hagyjam ott az állásomat és anyuciék fizessenek be egy éves föld körüli túrára" picsogás kicsit sok, nem gondolod? nem igazán hiszem hogy valóban kerested volna hogy mit akarsz csinálni, nem az van hogy csak végigunatkoztad az összes elérhető állami félévet, mert az kényelmesebb volt mint felnőni?
az hogy húszévesen nem tudtam mi akarok lenni nem jelenti azt hogy harminchoz közel még mindig 18 évesek életére csorgatom a nyálam...
Totál félreértelmezted amit írtam. A lényeg, hogy ne a Jóskapistát megy a gyak-ot kérdezgesd, hogy mi legyen az életeddel. Találd fel magad!
Amúgy is mi a fenét mondhatnák? Pl utazz el indiába, vedd fel a butthista vallást és legyél szerzetes életed hátralevő részére!
Hát menj világgá, ha tudsz... ha tudnának az emberek, akkor menne mindenki mindenfelé. Senki sem akarna dolgozni. Csak van egy ilyen hülyeség, hogy a GDP nem termeli meg magát, a kaja meg pénzből van, szóval a legtöbb embernek muszáj dolgoznia, és csak nagyon ritkán tud kimozdulni, világot látni pedig egyáltalán nincs pénz/idő/energia
Ha neked nem muszáj dolgoznod, akkor szerintem ne dolgozz egy percet se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!