Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valaki magyarázza el nekem,...

Valaki magyarázza el nekem, hogy mit csináltam rosszul ebben a szituációban?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, szóval annyi tapasztalatom még nincsen a munka világából ezek szerint, mert úgy látszik, hogy nagyon rossz fát tettem a tűzre.

Jött egy új ember hozzánk, jóval idősebb is mint én, nem én tanítom be, nem is fogok vele együtt dolgozni, annyi, hogy egy területen dolgozunk, vannak dolgok amikben tudok segíteni mert egy rendszerben dolgozunk, de teljesen más partnerekkel.

És teljesen random elkérte a telefonszámom, mivel nincsen céges telefonszáma egyikünknek sem, gondolom a magánszámomra gondolt, mondom oké, amúgy miért kell?

És azt mondta, hogy hát ha munkaügyben felmerülne egy kérdése, és pont nem vagyok elérhető teamsen, akkor így feltud hívni.

Mondom jaaaa akkor nem, és megindokoltam, hogy ha nem vagyok elérhető teamsen, és nem is vagyok bent az irodában, akkor az azt jelenti, hogy más dolgom van, és nem is tervezek foglalkozni a munkával, szóval hiába hívsz fel, nem fog érdekelni, ha meg bent vagyok az irodában vagy online vagyok, akkor meg minek a telefonszámom? Nem szeretném ha a magán telefonszámomon munkával zaklatna bárki.

Ezt hallotta a felettesem is és félre hívott, hogy ha megakarom tartani a munkahelyem, akkor nem beszélhetek így.

Pedig nem mondtam se flegmán, se lekezelően, csak tényszerűen megállapítottam, hogy szeretném elválasztani a magánéletemet a munkától.

Mi rosszat tettem mégis?

2023. febr. 9. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled, annyi különbséggel, hogy én megadtam volna a számom. Max ha túl sokat zavar munkaidőn kívül akkor leépítem.
2023. febr. 9. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazad volt.

Mond a felettesednek hogy adjon céges telefont, annak szívesen megadod a számát.

Céges vagy saját telefont sem kell vagy érdemes fel venni munkaidőn kívül.

2023. febr. 9. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van. Pláne, ha nem a te felelősséged az ő betanítása, akkor pláne teljesen indokolatlan megadni a számod. Egyébként eleve egy tapló lehet ez az új ember, mert elkérte. A főnököd meg csak pipa, mert meg merted húzni a határaidat és nem tud becsicskítani. Engedd el a füled mellett.
2023. febr. 9. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Munkaidőben keresen, ha nem vagy bent, akkor az privát hívás. Arra nem vagy köteles válaszolni. Ebben az esetben kèrdezzen olyan embertől, aki bent van...
2023. febr. 10. 05:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Megadod a számodat, te is elkéred az övét, elmented. Aztán ha látod, h hív és épp nem melózol, akkor nem veszed fel és kész. Mondasz valamit, h jajj te nem láttad, mást csináltál épp, későn vetted észre és akkor már nem akartad zavarni. Aztán a melóban majd megkérdezed, h miért hívott.
2023. febr. 10. 06:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerepel a munkaszerződésedben olyan, hogy elérhetőnek kell lenned munkaidőn kívül is?
2023. febr. 10. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!