Erre a szituációra csak a felmondás a megoldás?
Próbaidőn vagyok. Egy hete átrakott egy másik csapatba a főnök, ahol a kollegák elviselhetetlenek, most csak annyit mondok hogy úgy viselkednek, hogy folyamatosan elüldözik, kicsinálják azokat akiket hozzájuk raknak be. Ezért is rakott át oda a főnök mert létszámhiány volt náluk. És igen, én sem bírom velük, főleg hogy csendesebb, visszahúzódóbb vagyok.
Ezek után vajon van értelme beszélni a főnökkel, hogy rakjon vissza a másik csapatba vagy inkább mondjak fel?
Ha a másik csoportban jó volt, akkor igen.
Mondd el, hogy mi a helyzet, és nem véletlen, hogy ebben a csoportban senki sem marad meg. De a másik csoportban jó volt, és ott szívesen dolgoznál tovább.
Mindenképp beszélj a főnökkel!
Nem biztos, hogy érti, mitől van ott létszámhiány.
Legalább tisztában lesz a helyzettel. Téged meg vagy visszarak oda, ahol normálisan megvoltál, vagy a bunkó csapatban tisztogatni kezd, hogy végre ne üldözzék el az új kollégákat.
Felmondani akkor is ráérsz, ha a főnök ragaszkodik hozzá, hogy neked a bunkó csapatban kell dolgoznod, és nem rúgja ki onnan a bajkeverőket.
"Ezek után vajon van értelme beszélni a főnökkel, hogy rakjon vissza a másik csapatba vagy inkább mondjak fel?"
Beszélj a főnökkel, hogy rakjon vissza a másik csapatba vagy felmondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!