Kaptam egy állás lehetőséget recepciósként egy lakóparkban. 8 órás munka (reggel 6-tol délután 2-ig). Telefont kell kezelnem, és beírnom ki jön be és ki megy ki plusz fel kell takarítanom magam körül. Szerintetek ez jó állás? 21 éves vagyok!
Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 16:00
21/26 anonim válasza:
Szóval 8 órát kell dolgozni de csak 4 órára jelentenek be. Felejtsd el. De ha kell a pénz..akkor hajrá
22/26 anonim válasza:
160 ora 105ezerert? Az 650/ora :O 17 evesen is tobbet kerestem. Jelenleg az 3 napi fizum (jo 12-13oraba..) De az meg albira se lenne eleg.. rezsire, kajara, sportra, szorakozasra meg semmire se jutna. Nem elnem ugy tul 😀 Ha te otthon laksz, eltartanak v ilyesmi es csak "zsebpenznek" kell arra elmegy. Ez diakmelo vagy nagyon falu? Gondolom ugyis csak atmeneti amig megvan a sulid
23/26 anonim válasza:
Mivel nekem az albim 130, nem annyira érezném fininek a dolgot.
24/26 anonim válasza:
Ez felejtős.. kiszámoltam, szja-mentes vagy a 18,5% tb-járulékkal visszabruttósítva akkor se éri el a minimálbért sem (a fele csak kb.), szóval részemről biztos nyista lenne
25/26 anonim válasza:
A semminél mindenféleképpen jobb, azonban mindenre kihat, hogy van-e igényed a fejlődésre, továbblépésre, karrierépítésre, mert ha nincs, akkor kevés munkahely van, ami jobb lehet számodra ennél. Viszont ha menet közben kitalálod, hogy ennél többre vagy képes, többet akarsz az életben elérni, és utólag kezdesz el lépéseket tenni, akkor viszont az ajtófélfába fogod csapkodni a fejed - annak okán, hogy mennyi idő ketyegett le az életedből addig céltalanul és értelmetlenül.
Átmeneti megoldás lehet ez az állás arra, hogy tanulj menet közben ezt-azt.
26/26 anonim válasza:
Ha van időd tanulni, mert óránként 10 percet kell melózni és estire jársz valami suliban, akkor még akár jó is lehet. Megélni nyilván nem lehet belőle, de zsebpénznek a mama hotelban vagy a koliban elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!