. Te bemennél szombat délután dolgozni?
Figyelt kérdés
Úgy terveztem, hogy mivel szombat szabadnap nekem, így kiveszem csütörtökön és pénteken a két megmaradt tavalyi szabadságom. Most bejelentette a cég, hogy elveszik a bónuszainkat erre a hónapra + a héten mindenkinek be kell jönnie a szabdnapján,így tönkretéve a hosszú hétvégémet.2022. ápr. 5. 18:40
3/9 anonim válasza:
Én biztos azonnal produkálnék valami tünetet és nem akarnám egy feltételezett betegséggel megfertőzni a kollégákat.
4/9 anonim válasza:
Ha nincs bónusz, akkor nincs túlóra sem. Nem, nem mennék be.
6/9 anonim válasza:
Persze, azután, hogy a bónuszt elveszik, nyilván akár csak egy szalmaszálat is keresztbe tennék nekik a kötelezőn felül :D
Valószínűleg így nem is szabadságot próbálnék kivenni, mert az valószínűleg visszapattanna, hanem jönne a kamutáppénz. Ja, és mocsok gyorsan kezdenék másik munkahelyet keresni...
7/9 anonim válasza:
Hiteltelen az a munkáltató, amelyik ígér aztán visszatáncol. Vagy felmondanék, vagy ha napról napra élnék, akkor tűrnék, amíg jobbat nem találok.
8/9 anonim válasza:
Mondjuk így hogy elveszi a bónuszokat és még túlóráztatna is inkább kérnék táppénzt az orvostól,elmennek a fszba,dolgozz nekik többet és elvesznek a fizetésedből,hogyne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!