Kaptam egy állás lehetőséget recepciósként egy lakóparkban. 8 órás munka (reggel 6-tol délután 2-ig). Telefont kell kezelnem, és beírnom ki jön be és ki megy ki plusz fel kell takarítanom magam körül. Szerintetek ez jó állás? 21 éves vagyok!
Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 16:00
11/26 anonim válasza:
Nem, nem jó munka, be sem vagy jelentve rendesen. A mostani minimálbér 150.000 Ft körül van, nagyon nem 105.
12/26 anonim válasza:
Ez borzasztó, plusz nyilván fekete is. Szóval az is mindegy, hogy adómentes vagy-e mert nem adózik abból ugyan senki :D
13/26 anonim válasza:
Heti 5 nap munkára kapsz ennyit? Mert akkor az nagyon kevés. Minimum netto 130 ezer kellene, hogy legyen.
14/26 anonim válasza:
Ez egyértelműen jogszerűtlen, úgyhogy tilos elvállalni. A minimálbér nettója 154 ezer. Kétszer ennyi pénzért megfelelő munka lenne.
15/26 anonim válasza:
Ez melyik lakópark? Csak nem metrodom Budapesten?
16/26 anonim válasza:
650es órabér? Ennél szórólapozással is többet kerestem, pedig ott még az se sázmít, hogy sikerül-e túladnod akár egy darab szórólapon is, nemhogy még felelősségem is legyen!
Ráadásul fekete, ez egyértelmű.
Ha nagyon rászorulsz, válald el, de közben keressgélj más munkákért. Ha nem szorulsz rá, hagyd a fenébe.
Maga a munka amúgy nem rossz, tud lazítós lenni, de ennyiért?
17/26 anonim válasza:
Ez így törvénytelen konkrétan,teljes munkaidőben SZJA mentességgel több mint másfelszer ennyit kéne kapnod minimálbérrel számolva.Vagy kevesebb mint 5 napot dolgozol egy héten?
18/26 anonim válasza:
Fekete munka mellett számíts rá, hogy még TB tartozásod is lesz, ha nem fizeted be magadnak :D
20/26 anonim válasza:
Az állás jó, a fizetés nevetséges. Hány napot mész hetente? Mert ha ötöt, akkor igen kevés a fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!