Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már olyan, hogy valami...

Volt már olyan, hogy valami miatt bepanaszoltad egy kollégádat, akár csak szóban, akár hivatalosabb úton? Ha igen, mi miatt történt ez?

Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
A főnökömre tettem panaszt, szexuális zaklatás miatt. Őt kirúgták, én meg kaptam egy nagyon szép összegű kártérítést.
2023. febr. 8. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom hogy ilyesmire gondolsz-e, de volt egy kollégám aki elviselhetetlenül bunkó volt (konkrétan az a szint, mint amikor egy kisgyerek akar szemtelen és bunkó lenni, csak neki ez volt a teljes személyisége).

Amikor felmondtam, szóba hoztam, hogy részben azért döntöttem a felmondás mellett, mert lehetetlen egy ilyen emberrel dolgozni + halottam hogy mások bepanaszolták már, és nem volt semmi hatása azon kívül, hogy visszajutott hozzá, és csak még kibírhatatlanabb lett.

2023. febr. 8. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Egy kollégámat bepanaszoltam, hogy szekál, de névtelenül, csak egy ilyen probléma van a csapatban szinten a HR-nél. Semmi nem történt.
2023. febr. 8. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
95%

Egy kollegam 40 evesen is olyan volz mint egy lazado kamasz, a munkájára igenytelen. Egyszter majdnem kirugták, utána meg bolondabb lett, a végén mar kb lapos föld kategoria, keptelen volt felfogni es megerteni hogy 1+1=2.

Lehet hogy amugy is repült volna, de szoltam hogy fel fogok mondani, elegem van hogy az ő hibait javitgatom fel napot.

Rá 2 napra kirugták.

2023. febr. 8. 14:23
 5/5 anonim válasza:
Mert egy bunkó paraszt vót'
2023. dec. 15. 20:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!