Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is utál dolgozni?

Más is utál dolgozni?

Figyelt kérdés
Utálom hogy az életem nagy részét azzal kell töltenem, hogy dolgozok mint egy gép, csak hogy ne haljak éhen, és legyen hol laknom. Semmi örömöm nincs benne, az egész egy rohadt mókuskerék. Csak tepersz, mert az alapvető szükségleteidet muszáj kielégíteni. Soha nincs megállás. Mi értelme van így az életnek?
2023. febr. 6. 20:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
4 napos munka héttel kibékülnék azért
2023. febr. 6. 21:22
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer utálom, egyszer meg szeretem. Bejárni, meg ott lenni utálok. Magát a munkámat azt szeretem, egyrészt azt csinálom, amihez értek, másrészt meg szeretem is nagyon.

Az lenne az igazi, ha az enyém lenne a hely. De dolgozni nem utálok.

2023. febr. 6. 21:51
 13/31 Lazy Lover ***** válasza:
67%
Igen legalább lenne értelme sajnos nem vagyunk mások mint rabszolgák
2023. febr. 6. 21:56
 14/31 anonim ***** válasza:
34%
Több pozitivitást emberek :) A képlet egyszerű ha nem tetszik valami hagyd ott, ha nem tudod képezd magad és utána hagyd ott.
2023. febr. 6. 22:01
 15/31 A kérdező kommentje:
#14 persze, bárcsak ilyen egyszerű lenne. Képezni magam? Egy hónapot se tudnék kihagyni a munkából... Különben is, örülök hogy el tudtam helyezkedni. Nem az a világ van ahol egy magamfajta csak úgy eldobhatja a biztosat egy bizonytalanért.
2023. febr. 6. 22:08
 16/31 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Jó is lenne de nagyon nehéz munkát találni
2023. febr. 6. 22:26
 17/31 anonim ***** válasza:
26%
Képezd magad baromságal hagyjál már aki gazdag gazdagon is hal meg aki meg szegény az meg szegényen.Magyarországon lehet 10 diplomád is külföldön többet kapsz utca sepröként miért mert ott folyamatosan emelik a béreket.Ott van lehetöség ki törni de nem a tanulásal hanem a munka után rendes fizetést kapsz.Na most aki itt szegénységbe születik a faluját se tudja el hagyni nem hogy, az országot.Aztán majd pesti albérletet bérelni azt diplomázni az ilyen emberek hajléktalanok lesznek mert a lakhatásért is fizetni kel ha meg nem dolgozik éhen hal.Meg most irtak rola hogy, pick szalámi itt drágáb mint a németeknél.Szóval már élelmiszer szegénységröl beszélünk születés alapján.Ilyen régen elkébzelhetetlen volt de biztos a diploma ezen is segit majd.
2023. febr. 6. 22:27
 18/31 anonim ***** válasza:
22%
A másik hogy, iskolákba a magyarba a magolást eröltetik amikor már egy program rendes képeket szerkez és grafikus emberek munkáját vesszi el.Egy másik program meg válaszol bármilyen nyelven a kérdéseidre ugy, hogy, emlékszik a feltet kérdéseidre is.Egy ilyen magolást tanitani és nem tudás megszerzését tanitani vicc.
2023. febr. 6. 22:34
 19/31 anonim ***** válasza:
38%

"Úgy lenne igazságos ha mindenkinek járna az alapjövedelem, aki meg csicskáztatni akar másokat a maga hasznára, az fizessenek nekik többet, annyit hogy megérje nekik elmenni csicskának."

Ja, és azt az igazságos, remek alapjövedelmet ki rakná össze neked, ha 10-ből 9 ember otthon tespedve, várva a borítékot? :D Egy olyan társadalomban, mint amilyen a mostani magyar, a büdös életben nem lenne ez életszerű és kivitelezhető.

2023. febr. 7. 00:08
 20/31 Darius- ***** válasza:
95%
Nem, dehogyis. Nagyon jo a gyerekekkel a suliban. Mindig nevetunk, probalom szorakoztatoan eloadni az orakat, mert igy konnyebben is megy a tanulas, nekem is jobban telik. Le nem cserélném egy tobb pénz hozo, de rossz munkahelyre.
2023. febr. 7. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!