Utálom hogy az életem nagy részét azzal kell töltenem, hogy dolgozok mint egy gép, csak hogy ne haljak éhen, és legyen hol laknom. Semmi örömöm nincs benne, az egész egy rohadt mókuskerék. Csak tepersz, mert az alapvető szükségleteidet muszáj kielégíteni. Soha nincs megállás. Mi értelme van így az életnek?
Én nem. Akkor jársz jól, ha olyasmit dolgozol, amit alapvetően kedvelsz.
2023. febr. 6. 20:44
2/31 anonim válasza:
Én is utáltam iskolába, meg munkába járni. Nem is járok már sehova. Én imádom a Tankcsapda Nem kell semmi című dalszövegét. Abban az van, hogy: Várom a percet, várom az órát, amikor azt csinálok végre, amit akarok. Ez igaz rám is, mert én is csak azt csinálom, amit én akarok.
2023. febr. 6. 20:45
3/31 A kérdező kommentje:
Kb még 40 évem van nyugdíjig (de valószínű akkor már rég nem lesz ilyen fogalom). Soha nem fogom megtapasztalni, hogy milyen az ha nem kell sehová járnom, és azt csinálhatom, amit szeretek
2023. febr. 6. 20:47
4/31 anonim válasza:
Miért, van aki szeret? Rabszolgaként darálod le az életed azért hogy más emberek minden hónapban új luxusautót vehessenek maguknak.
Úgy lenne igazságos ha mindenkinek járna az alapjövedelem, aki meg csicskáztatni akar másokat a maga hasznára, az fizessenek nekik többet, annyit hogy megérje nekik elmenni csicskának.
2023. febr. 6. 20:48
5/31 anonim válasza:
Tök szomorú ha az ember az élete utolsó éveit várja,hogy élhessen.
2023. febr. 6. 20:49
6/31 A kérdező kommentje:
#4 ez annyira szomorú, végtelenül elkeserít. Nekem meg a mai árak mellett kétszer is meg kell gondolnom, hogy megvehetek-e magamnak egy könyvet, vagy egy új ruhát
2023. febr. 6. 20:51
7/31 anonim válasza:
Ezen már én is sokat gondolkodtam. A #4 jól leírta. Egyszerűen nem igazságos hogy egy ilyen rendszer működik világszinten. Mindenki egyenlőnek születik, és csak attól függ ki melyik végén áll a fh@ssznak, hogy hova teszi ezt. Azért romoljon le az ember egészsége meg idegrendszere mert valakik valamikor kitalálták (a saját hasznukra) hogy ez jó!? Most ha én egy gazdag család sarjaként születtem volna, nem pedig egy csórónak, akkor én is bankigazgató, de legalábbis semmittevő de vagyonos ember lennék? Nincs igazság.
2023. febr. 6. 21:01
8/31 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb ember nem is dolgozni utál, hanem a körülményeket utálja:
Pl. hogy nem akkor kel fel, amikor akar, hogy olyan kollégák meg főnökök veszik körbe, akikkel egyébként az életben két szót nem váltana, hogy nem maga szabja meg mikor-mennyit dolgozik, hogy nem látja a munka értelmét, mert kevés a fizetése, hogy sok helyen még a pipiléshez is engedély kell stb. meg főleg az, hogy sokan nem azt dolgozzák, amit szívük szerint dolgoznának.
2023. febr. 6. 21:09
9/31 anonim válasza:
a feleslegesen ismétlődő munkát utálom. Amit le lehet automatizálni, azt leautomatizálom. Pl 1 éve már biztos nem söpörtem fel.. megcsinálja a takarítórobot. naponta 2x körbemegy és összesöpör.
2023. febr. 6. 21:13
10/31 anonim válasza:
Utálok dolgozni.
Nem részletezem, mert felettem lévők mar szépen összefoglalták, mi a baj az egész igazságtalan, aljas rendszerrel.
A fiatal generációkban van minden reményem, hogy velük már nem lehet bármit megtenni, mert ők már nem hagyják. Tálán lassan megtörik ezt a kiszipolyozó, undorító rendszert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!