Csak szerintem gusztustalan ez a munkahelyemen?
Közepes méretű multi, hónapok óta csapolják a költségeket, 16 fok az irodában, villanyokat le kell kapcsolni, telefont ne itt töltsd, de a 2 éves céges autókat most cserélik le 30 millás SUVokra, ráadásul böszme dízeles tankokra, véletlenül sem elektromosra. Tök környezetbarát, hogy a management ezentúl 3 tonnás autókkal jár dolgozni egyedül a 4km-re lévő lakhelyétől. Ja, és az idei fő irányvonalat a környezettudatosság jegyében határozták meg.
Hányinger. Komolyan mondom, úgy elegem van már ebből a kamu környezetvédelemből, b*szódna már ide valami meteor, de tényleg..
10
Akkor fuss neki, hajrá.
"Azok a cserék jó előre programozva voltak"
2021-ben frissítették a teljes gépjármű parkot, előtte kb 2015-ben. Akkor milyen jó előre? Szerinted, amikor épp energiaválság van és a menedzsment havonta közli a dolgozókkal, hogy elnézést mindenkitől amiért 16 fokban dolgozik, de muszáj áldozatokat hozni, akkor van létjogosultsaga 2 éves autókat lecserélni? És utána ugyanúgy elmondani, hogy bocs amiért fáztok? Ha szerinted ez így OK akkor te nagyon rosszul vagy bekábelezve vagy te is egy buta, látszat vállalati vízfej vagy, már bocs.
Többször ezt már nincs kedvem elmondani, szóval ha ezek után sem megy át akkor engedd el.
Munkahely és munkahely között is van különbség.
De mindenhol ez van, leginkább azért mert pontosan leszarják, hogy te hogyan és mit dolgozol, a lényeg dolgozz, ők meg szépen fürdenek a TE általad generált sikerekben. Te 16 fokban dolgozol, én 18-ban, nekem 30 milliós SUV járnak a főnökeid, nekem alkalmatlan eszközökkel kell határidőre a munkám elvégezni. Ne másoljak, ne nyomtassak, ne égessem a villanyt, lassan hozzak wc papírt, meg kéztörlőt mint az óvodában tisztasági csomaggal... mert ezen spórolnak, a KV már évek óta magunknak vesszük... Miről beszélünk... nem becsülnek meg se téged se másokat... nekik jó... hogy neked az lesz-e.... nem lesz... A vezetők sajnos ilyenek, ezért vezetők.... ha TE lennél vezető te is ilyen lennél? Ezek az emberek voltak a kukinak ezen a végén is, vagy egyből a bársony székbe ültek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!