Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Erre mit válaszolnál a helyemben?

Erre mit válaszolnál a helyemben?

Figyelt kérdés

Néhány kolléga ki van akadva,hogy aki 25 év alatti pl én adókedvezményt kapunk.

Ha logikusan nézzük,én csak egy ember vagyok.

Logikus kérdés lenne az is,hogy szavazók hány százalékát teszi ki egy ember.

Na de az a bajuk,hogy én több pénzt keresek,ők okosabbak.

Nem dolgozok semmivel sem kevesebbet.

Mindig segítek nekik,ha nagyon dolgozni akarnak akkor is a nehezebbik részét kiveszem a kezükből.

De ha pihenni akarnak,attól én még megyek.

Ha sürgős valami,akkor is.

Nem nézem el,hogy ők csinálják a nehéz melót.

Mondhatni ki vannak segítve,és ez tök természetes.

Ritkán kérek tőlük segítséget,igyekszem mindent megoldani önerőből.

Egyrészt mert szeretnék sok dologra egyedül képes lenni önállóan,másrészt nehogy az legyen hogy miattam kell dolgozniuk mert én nem csinálom valamilyen okból.

De ettől függetlenül mindig elhangzik,hogy ott az az adómentes...

Van aki direkt rájátszik,de nem emlegeti az adómentességet mellé.

Nekiáll dolgozni,majd mikor felajánlom hogy csinálom a rosszabbik felét vagy akár az egészet,akkor csinálja tovább,nem szól semmit.

Majd kiakad,hogy ő dolgozik,szakad meg én pedig csak lélegzek.

2023. febr. 6. 12:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%

9-re:

Pedig ők eleve bunkók, hogy egy kormányzati döntést rajtad kérnek számon.

Én biztos nem finomkodnék, hanem elküldeném őket a jó anyjukba. Most téged csesztetnek emiatt???? Mégis mit várnak, hogy utald át nekik a különbözetet? Fordított esetben nyilván ugyanúgy eltennék a pénzt és saját céljukra fordítanák. Akkor meg?

2023. febr. 6. 13:12
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem aki ilyen miatt bunkó és sérteget meg olyanokat mint hogy "ott az adókedvezményes" az egy piszkosul rosszindulatú és primitív ember, szóra sem érdemes. Az ilyeneket jobb elkerülni és ignorálni amennyire lehet.
2023. febr. 6. 13:13
 13/19 anonim ***** válasza:
*olyanokat mond
2023. febr. 6. 13:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem te szavaztad ezt meg, és ha akarnál se tudnál ellene tenni. De nem is akarsz, mert nem vagy a saját pénzed ellensége. Letojom mennyit keres a kollégám, amíg én elégedett vagyok a béremmel. Ha pedig nem vagyok elégedett: váltok. Elismerem mindenki szeretne jobb fizut. Nem fogok most érvelni azzal, hogy neked meg lakásra kéne gyűjteni meg ilyenek, egyszerűen az ilyen dolgokat szard le. Ha legközelebb esetleg mondja ezt valamelyik, hívd meg egy KV-ra, és tedd hozzá hogy extra tejjel vetted, mert neked futja erre is.
2023. febr. 6. 14:03
 15/19 anonim ***** válasza:

Azért valamennyire szimpatizálhatsz, ha nem is a te hibád.

Gyerektelen 30-as vagyok, soha nem kaptam semmilyen segítséget, az én korosztályom tartja el a többséget. Tudom, hogy ez nem az ő hibájuk. De néha jólesne, ha valaki csak annyit mondana, hogy "ez krvára nem fair".

2023. febr. 6. 15:45
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 14-es vagyok, és hasonló cipőben, mint te. Valóban baromira nem fair, ezt elismerem. de had ne a 25 év alatti érezze magát szarul. Hidd el: szerintük se fair, ha megkérdezed, ezt fogja mondani, de most csináltasson magának egy " ez nem fair" feliratú pólót?
2023. febr. 6. 15:49
 17/19 anonim ***** válasza:

15-ös, csak szólok, hogy a 65 év felettiek ingyen utazását 1996 óta fizetjük. 27 éve!

És mivel az átlagéletkor növekszik, egyre több embert érint ez! Nem is lesz soha megszüntetve! Horn-Orbán-Medgyessy-Gyucsány-Bajnai és 12 éve megint Orbán a min.elnök, és egyikük sem szüntette meg.

2023. febr. 6. 17:07
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem mellesleg a fiataloknak mivel jobb?

Régen 20 évesen kocsi egyből megvolt.

Egy havi fizetésnél kevesebbe került egy kocsi.

Én keresek bruttó 290-et,egy autó meg milliókba kerül.

Kösz.

Te legalább vezettél autót,én meg esőben/szélben mehetek.

Teljesen mindegy,hogy milyen rozoga kocsik voltak régen.

2023. febr. 7. 07:34
 19/19 anonim ***** válasza:
#15 Ha ilyeneken őrlődsz, azzal csak magadnak generálsz teljesen felesleges utálatot, meg haragot mások iránt akik amúgy nem tehetnek róla. Magyarán ez mindenkinek csak rossz. Én speciál azért nem tudtam kimenni Írországba az Eramussal, mert épp akkor jött be a covid. És, akkor k*rva anyját minden Erasmusosnak, menjenek sírva a tanulmányi utakra, mert nekem szar volt? Isten ments! Ne engem sajnálgassanak hanem legyenek boldogok hogy nekik összejött. (Ön)sajnálattal sose jutunk sehova.
2023. febr. 7. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!