Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mostantól nem számolja el a...

Mostantól nem számolja el a túlórákat a cég, azonban valószínű továbbra is elvárják, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Se kifizetve nem lesz, se lecsúsztatni nem lehet, beírni sem a jelenlétibe.Azonban a munka várhatóan nem lesz kevesebb eztán sem. Mi az, amit jogilag megtehet a munkavállaló ilyen esetben? Sokan mérgesek, nem értik az egészet. Mire jó egy cégnek, hogy ennyire szívatja a munkavállalóit?

2023. febr. 4. 12:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Írjál a köSztársasági elnöknőnek!

Jót röhög rajtad, mert ezt nem fogja a családbarátság témakörébe sorolni, - ergo, ez a probléma nem is létezik számára!

De a napi nevetést kiválthatod ezzel belőle, aztán ismét teljes mellszélességgel fordulhat a nem létező köztársaság köztársasági elnöki teendői felé!!

2023. febr. 4. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ismerem a helyzetedet, csak a sajátomról tudok beszélni: 8 fizetett szerződés szerinti óráért 8 órát dolgoznék, amikor pedig letelik, gépet kinyomom, összepakolok, és hazajövök.

Amivel végeztem, végeztem, amivel nem, azt meg úgyse csinálja meg senki helyettem.

Nem a levegőbe beszélek, sajnos én ingyen dolgoztam sokszor órákat munka után még, míg megfogadtam, hogy nem fogok. Ahogy mondod, a munka nem lesz kevesebb. Akkor vegyenek fel több embert. Én most is szóltam a főnökömnek a rám osztott feladatoknál, hogy nem tudom bevállalni a többi mellett, ne haragudjon. Itt meghallgattak és levehetek párat magamról. Nálatok ez nem tudom, hogy működik.

De azt megtanultam, hogy a határokat magadnak kell meghúznod, mert más nem fogja helyetted.

2023. febr. 4. 23:25
 13/15 NTBS ***** válasza:
78%
Nem csinálod meg vagy új munkahely.
2023. febr. 20. 11:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Jelenlétibe akkor is be kell írni, ha tovább vagy bent ha a fejükre is állnak.

Az hitelt érdemlő munkaügyi dokumentum.

Ha nem fizetik ki a plusz időt, nem tudod lecsúsztatni akkor mégis mi a jogalapja a túlmunkának? Ezt a kérdést tedd fel a drága munkáltatódnak. Választ kell kapj.

2023. febr. 20. 15:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem állsz ki magadért, felőlük akár éjfélig is dolgozhatsz ingyen.
2023. febr. 20. 18:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!