Mostantól nem számolja el a túlórákat a cég, azonban valószínű továbbra is elvárják, mi a teendő?
Írjál a köSztársasági elnöknőnek!
Jót röhög rajtad, mert ezt nem fogja a családbarátság témakörébe sorolni, - ergo, ez a probléma nem is létezik számára!
De a napi nevetést kiválthatod ezzel belőle, aztán ismét teljes mellszélességgel fordulhat a nem létező köztársaság köztársasági elnöki teendői felé!!
Én nem ismerem a helyzetedet, csak a sajátomról tudok beszélni: 8 fizetett szerződés szerinti óráért 8 órát dolgoznék, amikor pedig letelik, gépet kinyomom, összepakolok, és hazajövök.
Amivel végeztem, végeztem, amivel nem, azt meg úgyse csinálja meg senki helyettem.
Nem a levegőbe beszélek, sajnos én ingyen dolgoztam sokszor órákat munka után még, míg megfogadtam, hogy nem fogok. Ahogy mondod, a munka nem lesz kevesebb. Akkor vegyenek fel több embert. Én most is szóltam a főnökömnek a rám osztott feladatoknál, hogy nem tudom bevállalni a többi mellett, ne haragudjon. Itt meghallgattak és levehetek párat magamról. Nálatok ez nem tudom, hogy működik.
De azt megtanultam, hogy a határokat magadnak kell meghúznod, mert más nem fogja helyetted.
Jelenlétibe akkor is be kell írni, ha tovább vagy bent ha a fejükre is állnak.
Az hitelt érdemlő munkaügyi dokumentum.
Ha nem fizetik ki a plusz időt, nem tudod lecsúsztatni akkor mégis mi a jogalapja a túlmunkának? Ezt a kérdést tedd fel a drága munkáltatódnak. Választ kell kapj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!