Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Almosito csutortok reggel...

Almosito csutortok reggel van,mit lehet tenni,hogy ne aludjak el? 2 kave mar megvolt

Figyelt kérdés
otletem csin es messze van meg a du 4 ora
2023. jan. 26. 09:50
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
100%

Épp ez az,hogy semmit.

Gondolom azt akarja valahogy kicsavarintani,hogy az emberek mekkora szemetek egymással.

De ez nem így van.

Ahhoz,hogy releváns információt lehessen ebből leszűrni ahhoz az kellett volna,hogy ne tűnjön fel az embernek,hogy szórakozik a kérdéseivel.

Ez az egész egy hülyeség szerintem. 😀

2023. jan. 27. 12:23
 62/67 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is azt akarja kihozni a "feladatból", hogy mennyire szemetek az emberek, ezért játszotta a kis hülye libát és ezért fogalmazott ennyire provokatívan.

Ha ne adj' Isten nem csak a maga szórakoztatására cs.szte itt az idejét, hanem tényleg valakinek be akarja mutatni a módszerét és az eredményt, jó eséllyel körberöhögik.

2023. jan. 27. 12:32
 63/67 anonim ***** válasza:

"Majd nezzetek meg ha elkeszult a videom ezzel kapcsolatba"(N!)

Okos kislány, csak azt felejti el leírni, hol, milyen felületen lesz elérhető, mikor és milyen címmel. :D

(A projekt nevét ismerjük, de mi lesz a videó címe?)

2023. jan. 27. 12:39
 64/67 A kérdező kommentje:
elarulom neked,meg csak nem is lany. termeszetesen YT-ra lesz feltoltve. Hetvegen osszerakom es linkelem utana.
2023. jan. 27. 12:48
 65/67 anonim ***** válasza:
Aztán megnézik ketten. 😀
2023. jan. 27. 12:54
 66/67 anonim ***** válasza:
100%
...és jót röhögnek.
2023. jan. 27. 13:00
 67/67 anonim ***** válasza:
100%
Hol a videód, amit annyira beharangoztál? Számítógépen a lomtárban?
2023. febr. 1. 15:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!