Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Almosito csutortok reggel...

Almosito csutortok reggel van,mit lehet tenni,hogy ne aludjak el? 2 kave mar megvolt

Figyelt kérdés
otletem csin es messze van meg a du 4 ora
2023. jan. 26. 09:50
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
Remélem szegénynek már letelt a munkaideje és már otthon unatkozik.
2023. jan. 26. 17:47
 52/67 anonim ***** válasza:
100%
Vajon mit csinál a kérdező ezen az álmosító péntek reggelen, hogy ne aludjon el?
2023. jan. 27. 08:18
 53/67 A kérdező kommentje:

Kerlek tisztelettel, Penteken is forog a fejembe az ujabb kerdes, termeszetesen linkelem is, csak miattad:)

LINK: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..

2023. jan. 27. 08:34
 54/67 anonim ***** válasza:
Láttuk már, köszönjük Emese.
2023. jan. 27. 08:44
 55/67 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ezuton szeretnem megkoszonni az oldal minden tagjanak aki az elmult heten vette a faradtsagot es valaszolt az altalam feltett (sokszor idegesito) kerdesekre es ezzel hozzajarult az altalam valasztott

temahoz "Nevtelenul a nagyvilagban" cimmel. A feladat az volt,hogy egy kitalalt szemely unalmaban raszabadul az internetre.

Hogy turik meg a tobbiek, mik a reakciok, mennyire segitokeszek a tobbiek,elfogadas,kirekesztes.

Egy het alatt sikerult felbirkoznom magam a 3as szintre,ami nem tudom,hogy nagy teljesitmeny e az oldalon.

Megkozelitoleg 170 valasz es 35 kerdes van a hatam mogott. 1 Torolt kerdes es egy torolt valasz.

Jo, tudom lehet hogy a "macskat borotvald le kopaszra ha bolhas" egy kicsit tulzas volt.

Ezuton elnezest a cicagazdiktol. Megegyszer koszonom mindenkinek,remelem azert hoztam egy kis mosolyt es vidamsagot

a hetkoznapokba. Az ezzel kapcsoaltos videomat kesobb linkelem es megnezheti aki kivancsi ra.

Szep napot kivanok mindenkinek, ezzel bucsuzom a kozossegtol.Sziasztok

2023. jan. 27. 11:16
 56/67 anonim ***** válasza:
73%
??? Kitől kaptál te ilyen "feladatot"?
2023. jan. 27. 11:19
 57/67 anonim ***** válasza:
100%

Sehonnan nem kapott…

Brutál gáz vagy ne haragudj. :)

2023. jan. 27. 11:22
 58/67 A kérdező kommentje:
Majd nezzetek meg ha elkeszult a videom ezzel kapcsolatba. Tudom sokan csalodottak vagytok,hogy a kitalalt kis buta liba nem letezik,de ne torodjetek vele. Ott a nagyvilag annyi ujdonsagot tartogat meg nektek. Es ne itt erolkodjetek azzal,hogy idegeneknek (aki mint kiderul barki lehet) vesztegetitek az idotoket.
2023. jan. 27. 11:24
 59/67 anonim ***** válasza:
100%

Mi van? 😀

Te is itt cseszed el az idődet.

A videód meg igazából senkit nem érdekel szerintem :)

2023. jan. 27. 12:14
 60/67 anonim ***** válasza:
100%

Addig értem, hogy "egy kitalált személy unalmában rászabadul az internetre", de miért kell ennyire szándékosan, gyakorlatilag provokatív módon egy ostoba, beképzelt p!csát játszani itt?

Ebből mégis milyen eddig nem ismert, vagy nem várt jelenséget sikerült kiderítened?

2023. jan. 27. 12:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!