Almosito csutortok reggel van,mit lehet tenni,hogy ne aludjak el? 2 kave mar megvolt
Kerlek tisztelettel, Penteken is forog a fejembe az ujabb kerdes, termeszetesen linkelem is, csak miattad:)
LINK: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Sziasztok!
Ezuton szeretnem megkoszonni az oldal minden tagjanak aki az elmult heten vette a faradtsagot es valaszolt az altalam feltett (sokszor idegesito) kerdesekre es ezzel hozzajarult az altalam valasztott
temahoz "Nevtelenul a nagyvilagban" cimmel. A feladat az volt,hogy egy kitalalt szemely unalmaban raszabadul az internetre.
Hogy turik meg a tobbiek, mik a reakciok, mennyire segitokeszek a tobbiek,elfogadas,kirekesztes.
Egy het alatt sikerult felbirkoznom magam a 3as szintre,ami nem tudom,hogy nagy teljesitmeny e az oldalon.
Megkozelitoleg 170 valasz es 35 kerdes van a hatam mogott. 1 Torolt kerdes es egy torolt valasz.
Jo, tudom lehet hogy a "macskat borotvald le kopaszra ha bolhas" egy kicsit tulzas volt.
Ezuton elnezest a cicagazdiktol. Megegyszer koszonom mindenkinek,remelem azert hoztam egy kis mosolyt es vidamsagot
a hetkoznapokba. Az ezzel kapcsoaltos videomat kesobb linkelem es megnezheti aki kivancsi ra.
Szep napot kivanok mindenkinek, ezzel bucsuzom a kozossegtol.Sziasztok
Sehonnan nem kapott…
Brutál gáz vagy ne haragudj. :)
Mi van? 😀
Te is itt cseszed el az idődet.
A videód meg igazából senkit nem érdekel szerintem :)
Addig értem, hogy "egy kitalált személy unalmában rászabadul az internetre", de miért kell ennyire szándékosan, gyakorlatilag provokatív módon egy ostoba, beképzelt p!csát játszani itt?
Ebből mégis milyen eddig nem ismert, vagy nem várt jelenséget sikerült kiderítened?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!