Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Almosito csutortok reggel...

Almosito csutortok reggel van,mit lehet tenni,hogy ne aludjak el? 2 kave mar megvolt

Figyelt kérdés
otletem csin es messze van meg a du 4 ora
2023. jan. 26. 09:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
100%

"Komoly feladat,,mert minden bejovo hivast en kezelek, en vagyok a cég hangja es arca,ahogy a fonokom mondta :)"

Cegeskocsid van, benzinkártyával? Negyedéves bonusz? Önkéntes nyugdíjpénztár munkáltató által fizetve? Extra szabadnap? Céges mobil, korlátlan nettel?

Ha ezekből min 3 nem a válasz, akkor nem komoly feladatod van.

2023. jan. 26. 12:10
 42/67 anonim ***** válasza:
100%

Maximum akkor unatkozhat valaki, ha motiváció nincs semmihez. Akkor aztán tényleg semmi nem lesz jó neki.

2023. jan. 26. 12:13
 43/67 anonim ***** válasza:
100%

Ajh, le ne szakadjon a kezed, mert fel kell emelni kétóránként egyszer a telefont.

Nem semmi munkakör, biztos nagyon nagy felelősségel jár és mérhetetlen tudás és szakmai tapasztalat kellhet hozzá.

Hú, hát belegondolva, engem levert a víz, hogy tud valaki egy ilyen komoly és felelősséggel teli munkát végezni.

Komoly pénzek forognak kockán a mosolyod által. Aztabetyármindenit.

Én csak embereket mentek ki beszorult járművekből, és megyek be égő házba értük napi 12 vagy 24 órában, de a te munkád előtt emelem a sisakom!

Nem lehet könnyű ennyire bonyolult és összetett munkát végezni...

2023. jan. 26. 12:23
 44/67 anonim ***** válasza:
100%
Eltűnt a kérdező, biztos kávészünet van, vagy kiment levegőzni és eltévedt.
2023. jan. 26. 13:19
 45/67 anonim ***** válasza:
Lehet hogy öngyilkos lett unalmában 😄😄😄
2023. jan. 26. 13:27
 46/67 A kérdező kommentje:

Ebedszuneten voltam. De azert koszi,hogy aggodtok ertem.

Igazabol kicsit most haragszok ratok. Nem tetszett,hogy beszoltatok nekem.

2023. jan. 26. 13:36
 47/67 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne. Ezek után hogyan fogok nyugodtan aludni? :(
2023. jan. 26. 13:50
 48/67 anonim ***** válasza:
Srácok, amúgy ez nem Bazsika? Hasonlít a beszéd stílusuk. Vagy csak nekem?
2023. jan. 26. 14:12
 49/67 anonim ***** válasza:
Ilyen felhasználónévvel (Whiny.Pussy) inkább felnőttfilmes színésznő.
2023. jan. 26. 14:14
 50/67 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoztam olyan munkahelyen, ahol volt recepciós. Mondjuk neki nem csak a telefont kellett kétóránként felemelni, hanem sok papírmunkája is volt, iktatások stb. Az sem töltötte ki a teljes munkaidejét, de nem is panaszkodott, hogy jajj jó dolgomban nincs mit csinálnom, hanem elfoglalta magát. Nem kellett a munkájához kimagasló képesség vagy tudás, de ezzel ő maga is tisztában volt, nem úgy tekintett magára, mint a cég arcára, csak mert aki belép az ajtón, az őt látja meg először, vagy mint a cég hangjára, csak mert ő válaszolt a legtöbb telefonhívásra. Egy nagyon rendes és kedves ember volt, szerettük és megbecsültük.

Nincs gond ezzel a munkakörrel, hisz valakinek ezt is kell csinálni. Viszont aki ennyire fenn hordja az orrát, mint te kérdező, az nem lesz rokonszenves, lehet akármilyen pozícióban. Bár valószínűleg te így kompenzálsz: belül magadban tudod, hogy semmi komoly tudás nem kell ehhez a munkakörhöz, ráadásul a tennivalód sem több annál, hogy néha felveszed a telefont, ezért aztán megpróbálod bebeszélni magadnak, hogy hű te milyen nagy tudású, fontos ember vagy, hátha akkor majd mások ezt fogják hinni.

2023. jan. 26. 16:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!