Almosito csutortok reggel van,mit lehet tenni,hogy ne aludjak el? 2 kave mar megvolt
"Komoly feladat,,mert minden bejovo hivast en kezelek, en vagyok a cég hangja es arca,ahogy a fonokom mondta :)"
Cegeskocsid van, benzinkártyával? Negyedéves bonusz? Önkéntes nyugdíjpénztár munkáltató által fizetve? Extra szabadnap? Céges mobil, korlátlan nettel?
Ha ezekből min 3 nem a válasz, akkor nem komoly feladatod van.
Maximum akkor unatkozhat valaki, ha motiváció nincs semmihez. Akkor aztán tényleg semmi nem lesz jó neki.
Ajh, le ne szakadjon a kezed, mert fel kell emelni kétóránként egyszer a telefont.
Nem semmi munkakör, biztos nagyon nagy felelősségel jár és mérhetetlen tudás és szakmai tapasztalat kellhet hozzá.
Hú, hát belegondolva, engem levert a víz, hogy tud valaki egy ilyen komoly és felelősséggel teli munkát végezni.
Komoly pénzek forognak kockán a mosolyod által. Aztabetyármindenit.
Én csak embereket mentek ki beszorult járművekből, és megyek be égő házba értük napi 12 vagy 24 órában, de a te munkád előtt emelem a sisakom!
Nem lehet könnyű ennyire bonyolult és összetett munkát végezni...
Ebedszuneten voltam. De azert koszi,hogy aggodtok ertem.
Igazabol kicsit most haragszok ratok. Nem tetszett,hogy beszoltatok nekem.
Dolgoztam olyan munkahelyen, ahol volt recepciós. Mondjuk neki nem csak a telefont kellett kétóránként felemelni, hanem sok papírmunkája is volt, iktatások stb. Az sem töltötte ki a teljes munkaidejét, de nem is panaszkodott, hogy jajj jó dolgomban nincs mit csinálnom, hanem elfoglalta magát. Nem kellett a munkájához kimagasló képesség vagy tudás, de ezzel ő maga is tisztában volt, nem úgy tekintett magára, mint a cég arcára, csak mert aki belép az ajtón, az őt látja meg először, vagy mint a cég hangjára, csak mert ő válaszolt a legtöbb telefonhívásra. Egy nagyon rendes és kedves ember volt, szerettük és megbecsültük.
Nincs gond ezzel a munkakörrel, hisz valakinek ezt is kell csinálni. Viszont aki ennyire fenn hordja az orrát, mint te kérdező, az nem lesz rokonszenves, lehet akármilyen pozícióban. Bár valószínűleg te így kompenzálsz: belül magadban tudod, hogy semmi komoly tudás nem kell ehhez a munkakörhöz, ráadásul a tennivalód sem több annál, hogy néha felveszed a telefont, ezért aztán megpróbálod bebeszélni magadnak, hogy hű te milyen nagy tudású, fontos ember vagy, hátha akkor majd mások ezt fogják hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!