Mennyire gáz ha szinte minden reggel szarok a munkahelyemen? F
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 10:21
11/15 anonim válasza:
Ha nem felorakig ucsorogsz ugy h kozbe masnak kell vegezni a munkad vagy nem olyan helyen van a wc, h kollegakat utanna zavar az esetleges szag akkor nem.
12/15 anonim válasza:
Én eddig csak gyakorlati okból voltam egy cégnél, de ott rendesen azért néztek furán rám mint kiderült, mert sose mentem ki a mosdóba. Vannak akiket ez nagyon is izgat, de számomra ez a fura.
13/15 anonim válasza:
Gáz csak az lenne, ha ezt napi szinten a főnököd asztalára tennéd reggelente.
14/15 anonim válasza:
Amíg téged nem zavar hogy ott jön rád, szerintem nem gáz.
(Nekem pl az lenne, mert én idegen helyen nem szeretek. Így értettem.).
15/15 anonim válasza:
Én délben is szoktam. Nem tartom gáznak. Az lenne gáz, ha nem fektetnék kábelt, aztán összeszorított ánusszal, morgó belekkel beszélgetnék az ügyfelekkel, miközben feszül rajtam a ruha, és kellemetlenül érzem magam.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!