3 hete új munkahelyem van, ahova autóval szoktam járni. Sajnos minden reggel több mint 1 órát állok a dugóba, ezért arra gondoltam hogy kisrobogóra váltok, mert így nem tudom tovább csinálni. A gond hogy 120 kg vagyok. Van olyan robogó ami elbírna?
3#4#
Köszi! Esetleg konkrét típusra van tippetek?
Úgy istenigazábol mindegy, csak 2T legyen. A 4T lomhább, és talán csak 1 literrel ha jobb a fogyasztása. Nekem a Keeway teljesen jól bevált, Focus-ból 3 is volt. Csak azért cserélgettem őket, mert 30e km felett már nehéz jól eladni. Én napi 50-et ingáztam vele a 110 kilómmal, simán bírta. Utoljára egy Peugeot Speedfight 2-m volt, az is hibátlan.
Egy dologra viszont figyelj. Csak a gyári. Amihez tunerjóska már hozzányúlt, mert hogy a 70-es hengerrel, meg a sportlégszűrővel ő lesz a jani, azok felejtősek. Szét fog hullani, cserébe viszont semmivel sem jobb mint a gyári. Robogót is lehet normálisan tuningolni, de az többszázas tétel, és azokat nem is nagyon adják el.
Maximum annyira legyen hozzányúlva, hogy a fojtást kivették belőle.
6# Félek hogy megbüntetnek:)
De köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!