Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt aki utálja a munkahelyét?

Van itt aki utálja a munkahelyét?

Figyelt kérdés

Utálom a mostani munkám, alig van felénk lehetőség. Tervezem Budapestre költözni.

Más is van hasonló szituban?

2023. jan. 16. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát mondjuk utálni nem utálom, de nem kimondottan kedvelem.

Itthonról dolgozok és szeptember óta vagyoke zen a pozíción. Annyi munka jön, hogy az naponta max 1 vagy nagoynmax 2 órás elfoglaltság. De persze itt kell ülnöm egész nap, mert akármikor jöhet az új megkeresés és gyorsan reagálni kell rá.

Bszom a rezet egész nap, GYKzok, keresztrejtvényt fejtek.. már kihallgattam az egész youtube-ot. Legalább a lakás rendben van, mire az asszony hazaér:D Még kenyeret is sütök.

Elsőre ez amúgy tök jónak hangzik. De hónapok óta megy ez a semmittevés. Céltalanul lebegek az éterben, érzem ahog yépülök le.. Az embernek nem való a semmittevés.

Most mondanám, hogy és emellett még a fizumat is csak 3%-al emelték tavaly ami ugye a drágulást nézve nevetséges, dehát ennyi munkára még nekem sincs pofám többet kérni:D

2023. jan. 16. 16:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Előző munkahelyem volt ilyen, semmittevés egész nap. És még nem is otthon. Lelombozza az embert nagyon.
2023. jan. 16. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Én imádom a hivatásomat, - más kérdés, hogy van ott egy-két farönk a munkakörnyezetben, aki jól tenné, ha máshol keresne boldogulást, de ebbe nincs beleszólásom.
2023. jan. 16. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanebben a szituban voltam, fel is mondtam mert nem bírtam. Pedig full homeoffice volt. Rühelltem a call centeresdit, biorobotnak éreztem magam. És itt vidéken nincs semmi, én is tervezek felköltözni.
2023. jan. 16. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Soha nem volt olyan munkahelyem amit utaltam...
2023. jan. 16. 20:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy az emberek nagy része megutálja egy ponton, még azok is akik eleinte még szerették. Mert belefásulnak, új dolgokra vágynak. Szabad szellemű embereknek egyszerűen nem való, hogy évekig ugyanazt csinálják ugyanazon a helyen.
2023. jan. 17. 09:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Én is olyan vagyok hogy nem tudom évekig ugyan azt csinálni, időnként váltanom kell. Jelenlegi munkámat az elején nagyon szerettem de a főnök most mutatta ki a foga fehérjét így már utálom.
2023. jan. 18. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát 10 éve dolgozom egy német multinál Magyarországon.

Kb 70-en dolgozunk a munkahelyemen.

Minden kolléga aki legalább 10 éve a cégnél volt(37)tavaly decemberben kapott év végi bónuszt.

A "bónusz" egy könyv volt egy 557 oldalas könyv a cég/vállalat több mint 50 éves fennállását mutatja be.

Nem egy 13.havi fizu,vagy egy félhavi fizu volt,nem szép kártya utaltak pénzt,hanem a bónusz egy kib@szott könyv volt a cég történelméről.

Ennél cinikusabb "jutalmat" nem is adhattak volna, inkább ne adtak volna semmit.

2023. jan. 18. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!