Sajtkuka14c kérdése:
Mennyit lehet keresni benzinkutasként shellnél 2023ba?
Figyelt kérdés
Autópálya mellett lenne a benzinkút úgy mennyit lehet keresni és meg 25ev alatti vagyok2023. jan. 16. 16:33
2/4 anonim válasza:
Én ott dolgozom csak a garantált bérminimumot kapod meg nem többet
3/4 anonim válasza:
Garantált bérminimum. De 25 év alattiként szerencséd van, mert rájön még az SZJA általi összeg a fizetésedre.
4/4 anonim válasza:
Általában garantált bérminimumra vannak az emberek bejelentve, de fizetésemet nem a shell-től kaptam.
Volt egy alvállalkozó aki a benzinkutat bérelte a shell-től, és ők utalták a fizetésemet. Tudomásom szerint, ez országszerte így működik.
A havi fizetésemhez nem nyúltam hozzá, csak gyarapodott a számlámon. Én a jattból éltem, ebből adtam fel a számlákat, kaját vettem stb.. Otthon laktam így albérletet nem kellett fizetnem.
A legrosszabb napokon is megvolt, a 5000 ft, a legjobbnapokon meg a 15.000 ft se volt ritka. Átlagban havonta 14-16 napot dolgoztam 12 órába, fele nappal a másik fele éjszaka. Nem egy életpályamodell, de akkoribban 2018-2020-ig nekem jóvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!