Milyen benzinkutasként dolgozni?
Munkaügyi kiközvetített benzinkúti eladó állásra és az lenne a kérdésem, hogy milyen csinálni ? Mit csinál bővebben egy benzinkutas ?
Egyik ismerősöm dolgozott ott, ahová menni kéne és azt mondta, hogy nem volt jó.
Minden nap este 10-ig van nyitva. Hétvégén nem tudom.
21/F
De letudnád írni hogy miért ?
Köszi !
Ez több dologtól függ: terület, hely, város, környezet, forgalom, vásárlók, munkáltató, és te magad
kutas vagyok, 2 és fél éve csinálom, tudnék mit mesélni, viszont megvannak a módszereim, kollégák szeretnek velem dolgozni, a vásárlók is kedvelnek, szeretem ezt csinálni mert rengeteg emberrel találkozok, társaságban vagyok, egyetlen gond, hogy nem vagyunk megfizetve
Utolso latszik hogy hazudik 😃
Fel eve vagyok kutas es 300ezer folott hozok haza havonta
Sok sikert
5 hónapot voltam kutas havi 80ért és mellé összejött 20E jatt.
Ha már a munkaügyi közvetített ki akkor biztos nagyon szar hely és már máshogyan nem találnak munkást mert havi 300-ért csak kihalásos alapon jutsz be.
A benzinkút mindig nyitva van, még karácsonykor is, tehát ha be leszel osztva karácsonykor, szilveszter este, újév reggel akkor szívás mert senki se cserél veled műszakot.
Ha leesik a hó akkor mehetsz ki havat lapátolni mert különben nem tudnak jönni az autósok. Tiszta víz leszel, fázol egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!