Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen benzinkutasként dolgozni?

Milyen benzinkutasként dolgozni?

Figyelt kérdés

Munkaügyi kiközvetített benzinkúti eladó állásra és az lenne a kérdésem, hogy milyen csinálni ? Mit csinál bővebben egy benzinkutas ?

Egyik ismerősöm dolgozott ott, ahová menni kéne és azt mondta, hogy nem volt jó.

Minden nap este 10-ig van nyitva. Hétvégén nem tudom.

21/F

2016. okt. 16. 11:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Munkaidő rendszerint 24 órás munkarendeben dolgoztam, 1 nap munka 2 pihi, majd ismétlés, erre napi nettó 7500Ft-ot kaptam, havi 75 000Ft v. 82 500FT hónaptól függően.

Kis kúton melóztam, üzemanyagfogyás összesítve napi szinten olyan 11 000-14 000liter körül jött ki, ez napi 300-500 tankolót jelent, csúcs borravaló összege munkatársak számával osztva fejenként 2510Ft! Én napi szinten vezettem egy füzetben mennyi borravalót kaptunk.

Helyesbítek ennyi lett volna, mert mindig ment a nagy közösbe, hónap végén meg a vezető igazságosan szétdobta maga+bejelentett rokonsága+tényleges dolgozók között. Majd jött a meglepetés az ő számításai szerint 11 munkanapomon 500Ft!!!!-ra jött ki a havi borravalónk összege.

Miután már nem dolgoztam ott egy szilveszteri bulin találkoztam a nagyúrral, eki éppen segg részeg állapotban éppen azt ecsetelgette, azon büszkélkedett, hogyan szokta elosztani a pénzeket. 6alkalmazott + 2 családtag az 8ő, ezzel a 8-al elosztja a munkapárosok havi borravalóját, majd az átlagot osztja 31-el és beszorozza a munkában töltött napok számával.

Tehát az átlagba nem számolta be a másik 4 tényleges dolgozó borravalóját, szétosztásnál 8 fele ment az összeg, pl. társammal számoltuk 40 100Ft borravalót szereztünk 11 nap alatt 2-en, ebből le lett vonva 1 elhajtás ára, a bolti hiány, így maradt 11 500Ft, ebből kaptuk az említett 500Ft-ot!

2017. febr. 24. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!