Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aláírnál egy 10 hónapos...

Aláírnál egy 10 hónapos határozott idejű munkaszerződést?

Figyelt kérdés
De megígérik hogy hosszabbítanak.
2023. jan. 13. 17:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen a fizetés és egyéb feltételek.
2023. jan. 13. 19:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy mennyi a fizetés.
2023. jan. 13. 19:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem 6 hónapos szerződéssel vettek fel, ami ha letellik határozatlan idejűvé válik. Persze, ha mind két fél úgy akarja. Akivel beszéltem kollegákkal, azt mondták mindenkit átvesznek, akivel nincs probléma és végzi a munkáját.

Úgyhogy én alá is írtam, szerétnék itt maradni hoszabb távon is.

2023. jan. 13. 19:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez lenne az álmom, ha szakmai lenne. 1 évig tudok csak maradni, mindenkinek jó lenne.
2023. jan. 13. 20:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, csak akkor vállald, ha közben mást is ketesel. Ne számíts rá, hogy hosszabbítanak majd.

Nekem. Is megígérték, hogy határozatlant kapok, ha lenyomtam a 11 hónapot. Aztán lejárt a szerződésem és szélnek eresztettek. Ennyit a szóbeli ígérgetésről.

2023. jan. 15. 20:31
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, egyesek itt miért csinálnak úgy, mintha a határozott idős szerződés hosszabbítása valami mesebeli dolog lenne. Én dolgoztam egy gyárban több, mint két évig úgy, hogy legelőször 6, majd utána mindig 3 hónapokra kaptam szerződést.
2023. jan. 15. 20:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert sokunknak sajnos tényleg csak mesebeli dolog volt. Persze vannak szerencsés kivételek is, mint itt néhány válaszoló.
2023. jan. 15. 23:16
 18/18 anonim ***** válasza:
77%

Soha többé nem írnék alá határozott idejű szerződést.

Ha valami miatt nem jön be a munka/hely/bármi, akkor x időre oda vagyok kötve, és dolgozhatok ott boldogtalanul, hacsak nincs x havi távolléti díjnak megfelelő összegem félretéve, amit nekik kell kifizetnem, amiért hamarabb elmegyek onnan, mint a határozott idő lejárta... Úgyhogy kösz nem.

2024. febr. 23. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!