Aláírnál egy 10 hónapos határozott idejű munkaszerződést?
Engem 6 hónapos szerződéssel vettek fel, ami ha letellik határozatlan idejűvé válik. Persze, ha mind két fél úgy akarja. Akivel beszéltem kollegákkal, azt mondták mindenkit átvesznek, akivel nincs probléma és végzi a munkáját.
Úgyhogy én alá is írtam, szerétnék itt maradni hoszabb távon is.
Én azt mondom, csak akkor vállald, ha közben mást is ketesel. Ne számíts rá, hogy hosszabbítanak majd.
Nekem. Is megígérték, hogy határozatlant kapok, ha lenyomtam a 11 hónapot. Aztán lejárt a szerződésem és szélnek eresztettek. Ennyit a szóbeli ígérgetésről.
Soha többé nem írnék alá határozott idejű szerződést.
Ha valami miatt nem jön be a munka/hely/bármi, akkor x időre oda vagyok kötve, és dolgozhatok ott boldogtalanul, hacsak nincs x havi távolléti díjnak megfelelő összegem félretéve, amit nekik kell kifizetnem, amiért hamarabb elmegyek onnan, mint a határozott idő lejárta... Úgyhogy kösz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!