A kérdező szavazást indított:
Nem, még soha
Igen, sajnos dolgoztam...
49 szavazat
2/31 anonim válasza:
Nem. Valószínűleg nem is fogok.
3/31 anonim válasza:
Sajnos nem, pedig régebben jelentkeztem oda, mikor még egyáltalán nem volt munkahelyem. Nem tudom milyen lehet éjszakázni, de én mindig inkább éjszakai életet éltem és imádtam fent lenni reggelig. Biztos nehéz és megterhelő lehet az éjszakai műszak, de én szívesen kipróbálnám.
4/31 anonim válasza:
Az erős túlzás, hogy dolgoztam, de volt már gyári munkahelyem.
6/31 anonim válasza:
*diákmunkán voltam (előző voltam hehe)
7/31 anonim válasza:
Két műszakban dolgoztam, délelőtt és délután. Délelőtt hattól mentem kettőig, délután kettőtől este tízig. Nem volt leányálom őszinte leszek, bár csak a hajnali kelés volt megterhelő, délután pedig tíz körül értem haza és mehettem is aludni annyira ki voltam merülve (egerszegen dolgoztam a flexbe)
8/31 anonim válasza:
Most nem tudom, melyiket válasszam, gyárban dolgoztam, de irodán.
10/31 anonim válasza:
És ha igen? Az is munka, sőt még közmelón is. Lehet hülledezni, hálladozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!