Ha dolgoztál már gyárban, meddig bírtad?
Az a helyzet, hogy pályakezdő vagyok, és sokféle diákmunkám volt, mikor iskolába jártam, de most élesben menne az egész, és mielőtt felköltöznék városba egy jobb és kényelmesebb megélhetésért, szükségem lenne kezdésnek egy nem kis összegre. Viszont itt vidéken az egyetlen opció a gyár. 12 óra, 3 műszak. Nem fizet rosszul, viszont fizikai munka, 12 óra talpon, 4 egymást követő napon, amiben nem vagyok biztos, hogy sokáig bírnám. Sajnos dolgoztam már hasonló helyen, és 2 hét után kénytelen voltam felmondani, mert őszintén szólva nem bírtam. Úgy sajogtak a karjaim és a hátam, mintha 80 éves lennék (20 vagyok), és a szabadnapjaimon felkelni nem tudtam az ágyból, arról nem is beszélve, hogy a monoton robotmunka ami 12 órán keresztül volt ott, teljesen az agyamra ment. Tudom, hogy a pénz miatt csinálom csak, és max 1 évet maradnék ott, de nagyon félek, hogy valami olyanba vágok bele, aminek nem fogok tudni megfelelni, és csak csalódás lesz vagy kikészítem magam. Azt is tudom, hogy vannak gyárak, ahol nem olyan kemény a munka, viszont az én közelemben lévő gyár pont az ellenkezője sajnos.
Szóval kíváncsi lennek a tapasztalataikra ezzel kapcsolatban. Legfőképp arra, hogyha neked is keményebb fizikai melót kellett végezni, meddig tudtad csinálni, és hogy ez téged mennyire viselt meg fizikailag vagy mentalisan? Talán saját magamnak is találok valami motivációt, hogy legyen merszem hosszútávra belefogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!