Veszélyes e Magyarországon a munkaerő-túlkínálat?
Ha igen, miért?
(Anyagi és mentális értelemben is)

2, pedig kisegíthetnél vele, mert TV-m sincs:D
De az látható tendencia, hogy a szakképzett munkaerőből óriási hiány van. Aki bármilyen szakit keresett (festő, burkoló, gáos, villanyszerelő stb...) az pontosan tudja ezt. Dee akinek van bármilyen betekintése pl a programozói vag ymérnöki pályákra, az is látja.

Akkor úgy mondom hogy meg sem kérdezem melyik médiákat fogyasztod. :D Ebbe beletartozik a rádió, online stream, hírportálok, bármi is. Mert amiket itt írsz, szinte szóról szóra egyértelmű. :D
Azért mielőtt ezeket másnak is elő adod, javaslom járj kicsit a valós életben is! ;)

Médiumokat. Vag ymédiát. nem dem médiákat. Az többes szám:D
és ha elolvastad volna amit írtam, lejött volna, hogy elsősorban nem a médiából szereztem ezt az infót.
D emost már igazán elárulhatnád melyik médiumokra gondolsz, mert eskü nem tudom hova tegyelek:D

"Vag ymédiát" de ragozásból oktatsz ki? Írj már helyesen előtte! :D
D emost sem hihető hogy "nem tudod miről van szó". :D
Ha nem lennének ismerősek ezek a mondatok, azt hinném hogy külföldről vagy a rózsadombról írsz, és azért vázolsz fel ilyen alternatív valóságot, vagy hogy stílusosan írjak: alternatí vvalóságot. :D

"Médiumokat. Vag ymédiát. nem dem médiákat. Az többes szám:D"
Bocs, de a médiák többesszáma nem a médiákok? :O

Nincs túlkínálat.
Aki semmihez sem ért nem számít munkaerőnek.
Képzett emberekből pedig óriási hiány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!