Van olyan munkahely ahol sokat lehet nevetni??
Figyelt kérdés
Ez egy elég furcsa vagy lehet inkább hülye kérdés de egy olyan helyen szeretnék dolgozni ahol sokat lehet nevetni. Vagy bármi olyan meló ami nem olyan szürke egyhangú mint az irodai meló. :D2023. jan. 8. 17:05
1/14 anonim válasza:
Az eü szakmák ha nem vagy még benne kiégve ilyenek
2/14 anonim válasza:
Akár irodai munka is lehet ilyen, ha olyanok a kollégák. Szerintem inkább a társaságtól függ ez, nem csak attól, hogy milyen munkakör.
3/14 anonim válasza:
Kritikus, ha mindig vígjátékokról ír kritikát. Akkor ugye ezeket nézi, hallgatja.
5/14 anonim válasza:
Jobb szerkesztőségek, ahol nem a clickbait szart hegesztik.
6/14 anonim válasza:
Én telefonos ügyfélszolgálaton dolgozok. A napom felét azzal töltöm, hogy a hül.e ügyfeleken röhögök a kollégákkal.
7/14 anonim válasza:
Fogászati asszisztens vagyok. 20 dolgozunk együtt sokat szoktunk nevetni. Amikor kórházba voltam ott is jó volt a hangulat
8/14 anonim válasza:
Nálunk is lehet amikor megjön a fizu mert röhejedens kevés.
9/14 anonim válasza:
Pl.: kórházbohóc gyerekek körében - bár itt láthat az ember szommorú dolgokat is.
Gyerekeknek színészelőadást tartó személy. Bohóc, komédiás, provokatív coach.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!