Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi időtök van munka után?

Mennyi időtök van munka után?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem hogy ebben az évben jobban be fogom osztani az időmet, viszont akárhogy centizem hétköznap naponta összesen 2 órám van amibe még gyors főznöm, ruhát készítenem, állatokat etetnem kellene, szóval az is elmegy nagyon hamar, páromra és magamra sem jut semmi időm egy kis beszélgetésen kívül. Még egy filmet sem tudunk megnézni közösen. Most fogunk új kerítést is építeni, és nagyon rosszul érzem magam hogy én még csak besegíteni sem tudok, esetleg hétvégén. Úgy érzem hogy megy az élet de én csak 'hallok' róla. Más is így éli az életét? Ez az első munkahelyem, nem szeretnék panaszkodni, de érdekelne hogy másoknak hogy telnek a hétköznapjai.
2023. jan. 6. 15:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan 5-6 órám van munka után.

10 perc alatt hazaérek.

10 perc alatt megfőzöm vacsit.

Többnyire csak főzelék amit felaprítok, felteszek és időzítő lekapcsolja ha kész.

10 perc mosás-mosogatás.

Bevásárlást kihozza futár, boltba csak akkor megyek ha különleges dolgot szeretnék.

Napi 2 óra tv nézés.

Napi 1 óra nyelvtanulás.

Heti 2 sport.

Heti 4 nyelvtanfolyam.

Heti egyszer barátokkal program.

Van, hogy csak kiülünk a gátra beszélgetni.

Maradék időben internetezek vagy könyvet olvasok.

Kéthetente mozi vagy színház, mindegyik 5-6 sarokra van.

Havonta egy masszázs.

Direkt azért költöztem ide mert utazást elvesztegetett időnek élem meg és akármit szeretnék 10 perces távolságban megkaphatom.

2023. jan. 6. 21:52
 12/15 Kis Peter-IStvan ***** válasza:
100%

8-asnak mondanam, hogy az a 11 ora az inkabb netto, erre ratevodik a reggeli keszulodes felora, az ebedeles felora, esetleg vacsora 20p, wc-zes 10perc, zuhanyzas 20perc es itt szo sem esik bevasarlasrol(25-180perc), fozesrol(legalabb 30 perc), takaritasrol. Valamint a ritka hivatalos ugyek elintezeserol.

Ha egy kicsit kiszamolod arra a 11 orara legalabb 2 ora ratevodik, igy mar nem marad olyan sok , de lehetne rosszabb is .

A kerdezonek valaszolom, ha ugy erzed, hogy jol megvagy fizetve vagy valamiert nem lephetsz le akkor fasza. Ha viszont nem igy erzed es nem tartanak visza kulonbozo kotelekek akkor biza eleg gaz 3 orat ingazni naponta.

2023. jan. 7. 00:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha irodai munkát végzel, próbálj olyan helyet keresni ahol legalább heti többször home officeban tudsz dolgozni.
2023. jan. 7. 09:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 12 órás műszakokban dolgozom, 1 óra az út oda és 1 óra vissza. Mivel nem minden hétköznap megyek, olyan érzés, mintha időben kevesebbet venne el a munka, de le is fáraszt a 12 óra és amikor itthon vagyok, akkor is csak a munkára gondolok...
2023. jan. 7. 10:45
 15/15 anonim ***** válasza:
2 orad marad 8oras melo utan? 😀 En 7kor kelek es este 11re erek haza, de van 3 teli szabadnapom. Bnommel megvagyunk, edzeni is jarok. Elvagyok
2023. jan. 7. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!