Ki mivel foglalkozik? Szeretitek a munkátok? Mettől meddig tart a munka időtök?
Sajnos most nem dolgozok, de egyébként gépész vagyok, az a baj hogy utálom mint a szart, bánom hogy ezzel foglalkoztam fiatalon :d
Amúgy biztonsági őr szeretnék lenni. Kevesebb a pénz, de legalább nem látok vasat (undorodok tőle már).
Jogi területen. Szeretem, de néha azt érzem, sokat kivesz belőlem, de mindig arra jutok, hogy másban nem látnék ekkora kihívást.
8-18 között, néha persze tovább.
Könyvesboltban dolgozom és nagyon szeretem 🙂 Csak a gyenge fizu miatt érzem azt, hogy egyszer tovább kell majd innen állnom, de legszívesebben nyugdíjaskoromig csinálnám. Persze az emberek nagyon sokszor fárasztóak és idegesítőek tudnak lenni, de aki kereskedelemben vagy vendéglátásban dolgozik, az pontosan tudja, hogy ez a szakma egyik velejárója.
A mostani boltban ahol dolgozom, sajnos nincsenek műszakok, alapjáraton 10:00-től 20:00-ig szoktunk hétköznaponta dolgozni.
Pénzügyes egy multinál vagyok,utálom.
Még csak 2 éve estem ki az egyetemről de máris kiégtem.
25L
"Ki mivel foglalkozik?": szociális terrület;
"Szeretitek a munkátok?": hihetetlenül utálom;
"Mettől meddig tart a munka időtök?": 8h>fél 5h-ig, egy nap 8-14h.-ig.
Analitikus vegyész vagyok. Még a tanulmányaim alatt kutató vegyész szerettem volna lenni (sőt, az egyetem alatt direkt így is szakosodtam, kreatív munka, van mindig cél, motiváció), de sajnos nagyon pocsék kilátások vannak kutatóként, ezért analitikusként helyezkedtem el. Így viszont a munka sokkal monotonabb, nincs egy kitűzött hosszú távú cél, csak annyi hogy gyorsan és precízen vizsgáljunk meg mindent előre megírt leírások alapján. Annyira frusztrál a jelenlegi helyzetem, hogy minden erőmmel azon vagyok hogy ezen változtassak (átképzéssel / másik munkahellyel) mert így villámgyorsan ki fogok égni.
8-16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!