Napi 8 órás munka mellett mennyi időtök és energiátok marad minden másra?
Már közel járok az egyetem végéhez és szeretnék mellette munkát vállalni. Még legalább fél évig biztosan lesz hallgatói jogviszonyom, így addig akár vállalhatnék diákmunkát is. Ugyanakkor már nem lesznek óráim csak a szakdolgozatomat írom, így akár egy teljes munkaidős állás is szóba jöhet.
Diákmunkák terén korlátozottabbak a lehetőségek és kevésbé jó pozíciókat lehet kifogni, de sokkal rugalmasabbak. A teljes munkaidős munkák jobban vonzanak, viszont nagyobb kötöttséget is jelentenek.
Én még nem dolgoztam korábban és nem tudom, hogy mennyire terhelne le. Amire mindenképpen kellene időt fordítanom a munka mellett az a szakdolgozatom, illetve a nyelvtanulás. Valamint fiatalként nyilván örülnék neki, ha azért maradna kapacitásom némi kikapcsolódásra is (pl. hobbi, sport, barátok), persze nem ez az elsődleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!