Az normális, ha kizsigerelnek a munkahelyemen, és folyamatosan túlóráznom kell?
Kezdetben azt hittem, hogy csak azért van ez, mert betanulás alatt még lassabban tudok haladni.
Most viszont annyi a munkám, hogy ki sem látok belőle, az elmúlt 3 napban éjfélig dolgoztam, és még így is van mit tenni (a hivatalos munkaidő 16:30-ig lenne)
Úgy érzem, hogy már gondolkodni sem tudok, és kifáradtam.
Az utóbbi 1 évben mindenki felmondott, teljesen kicserélődött a csapat ahogy hallottam.
Teljesen normális, illetve nem az, de sajnos gyakori jelenség.
Az ősz elején kezdem egy cégnél ahol van baj, rendesen. Az elődöm elment, most már tudom miért😃.
Egyszerre 5-6 projektet kell vinnem, egyedül, semmi segítség. Már a második hónapban olyan problémákra várták tőlem a megoldást, amit ők évek óta nem tudtak megoldani😃.
Nem baj, én csinálom.
Igazából egyszer egyszer belefér egy beszólás vagy túlórázás de mindig nem.
Habár lehet a cég rosszabb álapotban van ezért többet kell túlóráznod mert pl. jó munka erő vagy stb...Mindenképpen probálj beszélni a főnököddel hogy nekem nem megy ez a túlórázás mindig stb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!