Egy új közösségben hazudtam egy olyan munkahelyet ahol sohasem dolgoztam, meg hogy nem voltam bejelentve sem. Lehet gond belőle ?
Figyelt kérdés
Egy nagyobb baráti össze jövetelen voltam és hazudtam.
Ha mondjuk ezt videóra telefonnal valaki felvette,és internetre felteszi a munkahely feljelentést tesz ?
( Az hogy azt mondtam nem vagyok bejelentve dolgozni ) de soha nem dolgoztam annál a Cégnél.
2023. jan. 4. 17:17
1/6 anonim válasza:
Nem lesz semmi nyugi.Ez annyira csip-csup hülyeség hogy ne rágódj rajta.Miért venné fel bárki is hogy mit mondassz?Ja mondjuk most ez divatját éli ez a baromság hogy mindent felvesznek még azt is ha xarnak:)
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy van, hogy a nagy baráti társaságban volt akit nem is ismertem. És a telefon a kezébe mindenkinek, beszélgettünk.
Épp rajtam volt a sor, és beszéltem magamról a munkákról....
2023. jan. 4. 17:32
3/6 anonim válasza:
Nincs gond, itt tartasz még a személyiségedben. Az okot nagyobb gondnak tartom, ami miatt ez a hazugság megtörténhet. Mert biztosan megvan rá az okod.
4/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy pont felvette volna bárki is amit beszélsz.Miért venné fel?Nem logikus számomra.Ha pedig felvette akkor felvette már mindegy.Nem lesz ebből semmi.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, de ha internetre felteszi és a Cég látja, nem olyan mintha becsületsértést vagy bármit követnék el ?
Ha nyilvánosságra kerül, hogy nincsenek bejelentve a dolgozók stb....
2023. jan. 4. 19:36
6/6 anonim válasza:
Amúgy miért kell ebben hazudni? Ha nem vagy elégedett azzal, amit eddig elértél az életben, akkor változtass! Az hogy bekamuzod attól még nem lesz jobb semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!