Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy kell egy főnökkel viselke...

Hogy kell egy főnökkel viselkedni, beszélni?

Figyelt kérdés

Alapelvárás, hogy nyalizol?

Van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy mindenkit egyformán kezelek és csakis jellem alapján ítélem meg. És ezért ugyanolyan szűrőkön kell átmennie még egy főnöknek, hogy kiérdemelje a tiszteletteljes viselkedésem.

2023. jan. 4. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Ne is viselkedj vele másképp! Én nem vagyok ez a nyalós típus sőt undorodom az e fajta emberektől, de valahogy mégis gyorsabban szedik a ranglétrát meg kedveltebbek a főnököknél a nyalisok. Én mindet úgy kezelem mint a másik munkatársam ő is ugyan olyan ember.., ha orrba vágom ugyan úgy vérzik mint a másik. Ne alázkodj meg kicsit se előttük mert akkor rád fog szállni és csicskáztatni akar majd, érzi a “fölényét”… sőt velük szemben inkább még keményebbnek kell mutatnod magad! Sok helyen ezt nem értékelik a kis főnökök de kit érdekel, felettem nem fölényeskedik senki.
2023. jan. 4. 14:28
 2/7 anonim válasza:
11%

Egyszerű. Neki köszönheted, hogy van melód, van mit zabálnod, van hol lakni. Ő neked az ISTEN.

Nem tetszik? Nem kötelező itt dolgozni!

2023. jan. 4. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Passz, nekem dicsérte a munkámat, azán mióta határozatlan idejű szerződést megköttette velem azóta már 1x behívott, hogy rossz ez az irány amibe tartok, elvette az éjszakás műszakjaimat, amire pótlék jár és egyre nagyobb terhet tesz rám..
2023. jan. 4. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:

0. lépés, nem próbáld meg bújtatva jónak beállítani a mérhetetlenül rossz tulajdonságodat.

Egyébként pedig, hogy egy vezetőnek hogyan kell és érdemes viselkedni az számtalan dologtól függ és igen komoly szakirodalma van. Sokkal-sokkal komplexebb kérdés a jó vezetés, mint egy ilyen egybites téma, hogy nyalizás, vagy nem nyalizás

2023. jan. 4. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát van olyan főnök akinek ha a kisújad nyújtod a karodat viszi, aztán ha nem mész be a 200. túlórádra már kirúgással fenyeget, meg van olyan főnök akinél ha fél évig táppénzen vagy sincs semmi.
2023. jan. 4. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb igenis szereti a nyalizást. Sajnos.
2023. jan. 4. 16:24
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Jt ír az 1#.
2023. jan. 4. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!