Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most mihez kezdjek?

Most mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm, aki nagyon nagyra tartja magát és eszméletlenül büszke a kinézetére, amelybe már beleölt egy komolyabb összeget és havi szinten is alsó hangon pár tízezret kell magára költenie, hogy nézzen is ki valahogy. Rólam tudni kell, hogy nem kedvelem az ilyen embereket, bár eddig el voltunk egymás mellett, nem volt semmi gond. Viszont! Nemrég egy férfi munkatársunk elhívta őt randira, én pedig pont hallótávolságban voltam és hát az a hangnem, ahogy elutasította, alapból kiverte nálam a biztosítékot. Lekezelő, flegma, épphogy nem röhögött az arcába. Ha nem akar elmenni vele, azt normálisan is tudta volna közölni, de az i-re a pontot azt tette fel, amikor elhagyta a száját ez a mondat: Egy gyári munkás ne üljön bele egy BMW-be. Nem állt szándékomban beleszólni, ez csak úgy kicsúszott és rákontráztam, hogy főleg ne egy olyanba, amire ennyit kell költeni. Igazság szerint azt hittem, nem lát bele mélyebb jelentést, mert tényleg nem néztem ki belőle, de sajnos pont ez leesett neki. Azóta piszkál, szekíroz, beleköt a munkámba, lehetetlenné teszi, hogy legalább egy napra jól tudjam magam érezni és ebből már nagyon elegem van. Jóformán a pihit se tudom élvezni, mert már azon kattogok, hogy vissza kell menni. Tudom, hogy a külseje neki érzékeny téma, mert már volt balhé, amikor valaki megjegyezte, hogy nagy a feneke, de ezt már túlzásnak érzem. Mivel koptathatnám le? Főnöknek már jeleztem, azt válaszolta, év elején visszatérünk rá, de jobban szeretném kettőnk között, felettes nélkül megoldani ezt...

tegnap 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Bocsánatot kérsz tőle, amiért bunkó voltál.
tegnap 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Jóféle csaj?
tegnap 20:36
 3/9 A kérdező kommentje:

1-es: végső esetben megfontolom :D

2-es: ezt nem tudom megítélni, sok plasztikai műtétet végeztek rajta, nekem pont emiatt nem tetszik, de mindenkinek más az ízlése.

tegnap 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
kérjen bocsánatot, miközben a csaj volt bunkó és lekezelő? #1 te nem vagy normális.
tegnap 20:51
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
#4 Nem vele volt bunkó a csaj, a kérdező volt paraszt, mert a saját komplexusait nem tudja kezelni. Nem kell a rizsa, egy önmagával elégedett ember nem akad fenn azon, ha valaki sokat foglalkozik a külsejével. A csaj egy harmadik féllel volt flegma, amihez a kérdezőnek semmi köze nem volt, csak elkezdett ott önérzeteskedni a srác helyett. Megérdemli amit főzött, ő kezdte, neki kell bocsánatot kérnie.
tegnap 21:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Össze ne vesszetek :D

Bár abban van valami, amit az 5-ös írt.

tegnap 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek #5-tel, darázsfészekbe nyúltál, amikor beleártottad magad a dolgukba. Kérj bocsánatot és beszéljétek meg. Semmi közöd sincs ahhoz, kivel volt bunkó, és a kinézetéhez sem. Ő nem tehet róla, hogy te mit gondolsz a megjelenéséről. Legyen akármilyen.
tegnap 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült beleszólni a más dolgába, ez rossz dolog. Viszont ő sem intézte el egy egyszerű számonkéréssel. Én biztosan nem kérnék bocsánatot, mert ezt ott helyben, max másnap lehetett volna szerintem. Ő is lapozhatott volna már, és te is a külsejét illetően. Kb egyikteknek sincs igaza, azt gondolom.
tegnap 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:

4

Nem vele. Ha én pl lehulyezem a szomszédot, ahhoz neked nincs közöd. Itt a kérdező szólt bele olyanba, amibe nem kellett volna.

ma 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!