Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért bántanak a kollegáim a...

Miért bántanak a kollegáim a testalkatom miatt?

Figyelt kérdés

27 éves férfi, 170 centi és 58 kiló. Hiába eszem rendesen, kiadósat alig hízom. Sajnos ez genetika a szüleim se voltak soha 60nál többek. Van mikor a kollegáim mondják na megjött a csontváz.

Nem veszem magamra, de azért sz.rul esik. Nem tudom mit tegyek, persze megvédem magamat, de néha kiborulok vagy sokat stresszelek.

Sajnos van mikor a párom családja is megjegyzi hogy nem sokat hízok. Amúgy nem látszanak a bordáim, se a gerincem. Kezdjek edzeni? Vannak izmaim, de nem olyan fejlettek

2023. jan. 3. 18:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
"Nekem a súlyom alacsony, neked az IQ-d, de ugye kinek mi."
2023. jan. 3. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
A vékonyakat szeretik bántani. A dagadt kollégáim velem is ezt csinálták anno. Mégis én mentem haza a szexi páromhoz, míg nekik ocsmány jutott :D Én magamban csak jót röhögtem rajtuk, de ha már nagyon unod, nyugodtan szólj vissza, hogy “igen, megjött a csontváz, a zsírdisznó meg már itt van”.
2023. jan. 4. 08:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Irigyek , mert állandóan zabálnak, unalmas az életük.

Bántalmazás , amit csinálnak, mi az ,hogy egy munkahelyen ilyet megengedhetnek magukat, hogy egy másik embert cikizzenek, beszólogassanak neki ? Vezető sem lehet normális. Rendes helyeken ilyen nem harapózhat el, a főnök csírájában fojtja el az ilyet.

2023. márc. 31. 06:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez van és a fiammal is, sovány alkatúak vagyunk, ehetünk bármennyit nem hízunk. Sokan beszólogatnak, persze általában elhízott emberek, nagyon rosszul esik, már azon gondolkodtam legutóbb, hogy visszaszólok nekik, hogy te meg milyen dagadt vagy, de eddig visszatartott az intelligenciám.
2023. máj. 29. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!