Miért bántanak a kollegáim a testalkatom miatt?
27 éves férfi, 170 centi és 58 kiló. Hiába eszem rendesen, kiadósat alig hízom. Sajnos ez genetika a szüleim se voltak soha 60nál többek. Van mikor a kollegáim mondják na megjött a csontváz.
Nem veszem magamra, de azért sz.rul esik. Nem tudom mit tegyek, persze megvédem magamat, de néha kiborulok vagy sokat stresszelek.
Sajnos van mikor a párom családja is megjegyzi hogy nem sokat hízok. Amúgy nem látszanak a bordáim, se a gerincem. Kezdjek edzeni? Vannak izmaim, de nem olyan fejlettek
Mert nem intelligensek.
Normális ember nem bánt másokat!
Egyébként meg örülj annak, hogy nem vagy kövér, mert akkor meg azért piszkálnának!!!!
Legyél hálás, hogy megehetsz bármit, hogy egészséges vagy és ilyen baromi jó a genetikád, hogy akármit s mennyit betolsz, nem hízol!!
Nem is tudod, hogy mennyire szerencsés vagy és még az is lehet, hogy a kollégáid pusztán irigyek rád!!!!
Ne akarj másoknak megfelelni, hanem fogadd el önmagad és a többieket meg xard le, sőt tegyél rá még pár lapáttal és direkt két pofára zabálj előttük!!!!!!!!!
Meg válaszold azt, hogy igen, megjöttem és milyen jókat zabáltam és még fogok is bibibííí! :D
Mé, mi bajod van a csontvázzal?!
Ebben az elhízott világban ezt vehetnéd elismerésnek is, sőt lehetnél rá büszke! Válts szemléletmódot és örülj magadnak!!
Sőt legközelebb magad mondd magadra, hogy csontváz vagyok és jól érzem magam, repülök könnyedén és bírom a munkát meg semmire sincs gondom. Meglátod, hogy ha látják, hogy xarsz rá, nem lesz örömük a piszkálódásban :)
Az a lényeg, hogy te legyél elégedett önmagaddal, - komoly lélektani problémák forrása a mindennapos megfelelési kényszer!
Ha átadod ennek magad, hatása alá engeded magadat kerülni, akkor nem a saját életedet fogod élni, - amelybe idővel bele fogsz betegedni mentálisan!
Fosd le egyenletes vastagságban a demoralizáló észrevételeket, - ha jelét nem mutatod annak, hogy vetted az adást, képes vagy "póker arccal" továbblépni ezeken, akkor szűk egy év alatt leszakadnak rólad a gyökerek, mert értelmét veszíti a cselekedetük!
Amikor befejeztem a dohányzást, egy ideig módszeresen ültek körbe társasan a dohányosok és próbáltak kínosabbnál kínosabb helyzetbe hozni a kérdéseikkel. Aztán amikor rájöttek, hogy fél év távlatában nem változtam semmit, nem válaszoltam mást, nem tudtak megingatni a célomban, nem tudtak kínos helyzetbe hozni, szinte egyik napról a másikra el is maradtak körülem, nem hogy leszakadtak rólam.
Csak következetesen!
Ha nincs taps, idővel elmarad az előadás!
Dobd vissza a labdát és sz_rd le őket...
pl, láthatóan én dolgozom, ti meg csak hájasodtok a lustálkodástól, mint vágásra a disznók! Csoda, hogy asszonyotok megkímélt titeket az ünnepek alatt és nem lettetek menü:DDD
Amúgy, az se mindegy, mit eszel "rendesen"...és mit iszol persze.
A vajas kenyér energia löttyel kiadósan se ér sokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!