Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felétek is gyakran téma a szex?

Felétek is gyakran téma a szex?

Figyelt kérdés
Néha olyan mintha valami középiskolában lennék, leginkább a fiatal huszas korosztály, de harmincasok is erről beszélnek. Többnyire idős vagy nem éppen jól kinéző nők vannak, de aki megüti az "átlagot" (az ugye kinek mi) akkor rögtön téma hogy mit gondolok róla stb. Igazából szűz vagyok de sosem vallottam be senkinek, egyik munkás el is hitte hogy 4 nővel voltam már miközben eggyel sem. Annyi jó hogy senki nem kezel szűzfiúként, viszont az idézőjeles maszkomat mindig viselem és előadom hogy nem vagyok az, egyébként marha fárasztó néha a téma. 22/f
2023. jan. 1. 21:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jajj itt a nagyokos aki többet tud rólam mint én magamról! Gondolom te próbáltad mert a b'szsához nem kell egy bizonyos iq szint.
2023. jan. 1. 23:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem
2023. jan. 2. 11:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szerencsére nem téma. Nem is érdekel senkinek a szexuális élete.
2023. jan. 2. 11:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!