Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felétek is gyakran téma a szex?

Felétek is gyakran téma a szex?

Figyelt kérdés
Néha olyan mintha valami középiskolában lennék, leginkább a fiatal huszas korosztály, de harmincasok is erről beszélnek. Többnyire idős vagy nem éppen jól kinéző nők vannak, de aki megüti az "átlagot" (az ugye kinek mi) akkor rögtön téma hogy mit gondolok róla stb. Igazából szűz vagyok de sosem vallottam be senkinek, egyik munkás el is hitte hogy 4 nővel voltam már miközben eggyel sem. Annyi jó hogy senki nem kezel szűzfiúként, viszont az idézőjeles maszkomat mindig viselem és előadom hogy nem vagyok az, egyébként marha fárasztó néha a téma. 22/f
2023. jan. 1. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szinte minden munkahelyen állandó téma.

Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni.

2023. jan. 1. 21:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Jah, egyedül idős kolléga tudja hogy nem volt senkim, de ő van olyan értelmes hogy ne szóljon meg ez miatt, csak nem értettem hogy miért nem.
2023. jan. 1. 21:26
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem mindenhol van ez így. Mondjuk nekem is volt két munkahelyem, ahol ez volt a téma elég sokszor, de ezen a két helyen összességében vagy 5 évet töltöttem el, így 40 fölött már semmiségnek tünik ennyi idö. A többi melóhelyen egyáltalán nem volt ilyen. Legalábbis igen ritkán volt ez téma.
2023. jan. 1. 21:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahol sok a ráérő idő, ott gyakori téma.
2023. jan. 1. 21:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezer fős a munkahelyem, az emeletunkon 50 fő van, de még sose volt téma a szex.
2023. jan. 1. 21:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem, soha sehol nem volt ez téma.
2023. jan. 1. 21:55
 7/13 Metionin ***** válasza:
30%
Nálunk sosem. Van sok más egyéb, amiről beszélgetünk de még az azonosítatlan holttestek a rendőrség honlapján is gyakrabban kerülnek szóba, mint bármelyikünk szexuális dolgai.
2023. jan. 1. 22:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát szívesebben foglalkozom azonosítatlan hullákkal mint a szexel.
2023. jan. 1. 22:21
 9/13 Metionin ***** válasza:
36%
8. Amúgy én is :D számomra érthetetlen, hogy egyeseket miért érdekel mások szexuális élete, vagy miért gondolja, hogy másokat érdekli az övé.
2023. jan. 1. 22:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt ebben részem. De lehet, hogy azért mert én voltam az egyetlen nő a munkahelyemen. 1-2 poén volt ezzel kapcsolatban, de egyik sem személyes.
2023. jan. 1. 23:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!