Örültök,hogy mehettek vissza robotolni holnaptól?
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 15:52
11/19 anonim 

válasza:

Igen, mondjuk nem robotolok, és szeretem amit csinálok
13/19 anonim 

válasza:

Mivel két ünnep között is dolgoztam, így ez most csak egy szimpla hétvége volt.
14/19 anonim válasza:
Előre utálom már mint a xart, de kell a pénz.
15/19 anonim 

válasza:

Én holnap még nem dolgozok, de amúgy várom, már mennék vissza
16/19 Metionin 

válasza:

Dettó dolgoztam a 2 ünnep között és sima hétvégém volt. Annyi, hogy nem főztünk, mert évfordulót ünnepeltünk. Egyébként nem szokott zavarni, ha menni kell vissza dolgozni, sem a hétfők, sem a szabik utáni első nap nem izgat. Szeretek ott dolgozni, nem okoz lelki törést visszaállni.
17/19 anonim 

válasza:

Kb. gyomorideg vagyok miatta egész nap. Magát a munkát szeretem, a kollégák is jófejek, a fizu is jó, de a közvetlen főnököm annyira hangulatember, hogy sosem lehet tudni, hogy miket tartogat a munkanap...
18/19 anonim 

válasza:

Már ma is dolgoztam... Próbálom magam rávenni, hogy pár hónapig még bírjam ezen a munkahelyen.
19/19 anonim 

válasza:

Nem találtam még olyan munkahelyet ahova igazán örömmel járnék be. :( Kényszerből járok be dolgozni mint még sokan mások. Üdv szenvedő társaim, kitartást kívánok nektek és a munkában gyorsan futó időt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!