Miért csodálkoznak azon és szólnak be rá, hogy munka után sietek haza?
Szeretek itthon lenni. Együtt élek a barátommal, mire én hazaérek munkából ő már otthon van, úgyhogy együtt tudunk végre lenni. Jó érzés megpihenni, kényelmes ruhába átöltözni. A munkahelyemen senki nem marad tovább, mint a munka vége, nem olyan a munkánk, hogy be kéne fejezni feltétlenül aznap a melót és megcsúsznak vele. Úgyhogy mindenki ugyanakkor megy haza a csoportból, viszont lassan. Még akkor pakolnak, beszélgetnek, csomó idő, mire elindulnak, páran még cigiznek is egyet. Ez nekem mindegy amúgy, csak nekik nem mindegy, hogy én mit csinálok. Mert én már összepakolok a munka vége előtt pár perccel, aztán ha annyi az idő, felveszem a kabátomat és megyek. Sokan egyfelé megyünk és elvárják, hogy megvárjam őket, már szóltak miatta, hogy dehát mi is arra megyünk, várj meg. Meg hogy miért sietek, lekésem a 3 percenként járó metrót? Aztán amikor mondom, hogy már együtt lennék a párommal, hülyének néznek meg kiparodizál is kettő.
Idegesítőek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!