Miért csodálkozik egy "szemetes" cég hogy 250-es bérért nem kap embert? Folyamatos 2 műszakos munkarend, hajnali 5-ös kezdés, munka akár dec 24-én is, más ganaját túrni 250-ért? És nincs ember hát ki hinné?
Ki az a nem normális, aki mások szemetét,batériumos,gombás,szutykos vackait akarja a kukákból minden nap kiüríteni.
azért ez egy legalja munkakör, persze hogy megakarják fizetni, de így sem fognak sokan elmenni, hiszen baromi nagy a betegségek kialakulásának az esélye.
" persze hogy megakarják fizetni,"
Hát és akkor miért nem TESZIK? Mert a 250-es bért azt kb feldughatják maguknak.
2x 250 és tán lesz ember. Tán!
hát havi 1.400.000ért IGEN én is bevállalnám pár hónapra.
annyi pénz a világon nincs hogy ezt tartósan csináljam, de pár hónapra fél évre.... miért ne?
"yen bér hallatán azt kérdeznék hogy "hol lehet jelentkezni?". Persze nyilván mikor meghallanák hogy a ganébe kell turkálni"
És itt van még kérdés...
250-es bér nem fekete bejelentett azonnali kezdés-hol lehet jelentkezni kérdezi az egységproli?
Aztán meghallja hogy ja már hajnali 5or a telepen kezdés és folyamatos műszak akár vasárnap is, akkor dec 24-én is, akár jan 1-én is..
és akkor egyből nem kell nem 250-ért de 2x 250ért se az állás....
ez van!
"Hiába fikázod a 250ezres bért,"
nem én fikázom épp ez a lényeg, hanem azok akik mehetnének az állásra de NEM MENNEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!