Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt dolgozót be lehet hívni,...

Volt dolgozót be lehet hívni, hogy segítsen nekem?

Figyelt kérdés

Az új munkahelyen határidős munkám van, ecostat rendszerben.

Akik betanítanának, mind kötelező szabin vannak.

Aki előttem dolgozott, belelát sokmindenbe.

Ha behívom, hogy kifizetem zsebből, az jó ötlet?(a számát nyomoznom kéne nagyon, a munkaügy is szabin van, lehet igazgatókat is kéne ezzel zaklatnom)

Vagy más ötlet?

Az ecostatnak is írtam az ügyfélkapun, nem reagálnak(lehet ők is szabin vannak)

#ecostat help
2022. dec. 28. 06:55
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

"A volt dolgozó akár EFO-val is visszafoglalkoztatható 1-2 napra"

Nincs munkaügy. Ebbe az igazgató most bele se menne.

2022. dec. 28. 08:16
 12/30 anonim ***** válasza:
Na most olyan krva jó vagy hogy ihaj vagy kirúgnak a fszba ha nincs kész. Döntsd el, mielőtt irkálsz.
2022. dec. 28. 08:25
 13/30 A kérdező kommentje:
Nincs mit eldönteni ezen. A cég nem tudna mit tenni màst, ha nincs kész.
2022. dec. 28. 08:44
 14/30 A kérdező kommentje:

Ezzel számolnom kell akkoris ha nem tetszik, akkor is ha nem az enyém a felelősség mert ők rosszul szervezik vag, rosszul osztják le a munkát az alkalmazott szívja csak meg.

Nem fogom a homokba dugni a fejem, erre fel kell készülnöm.

Megteszek minden tőlem telhetőt ugyan, de attol a tények még tények maradnak.

2022. dec. 28. 08:46
 15/30 anonim ***** válasza:
Ha legálisan a cég nem tudja visszahívni az illetőt, akkor te magánba, a saját szakálladra ne hívd vissza, mert abból nagyobb bajod lesz, mintha nem tudod elvégezni a munkát. Egy olyan megoldás van, amit el tudok képzelni, ez sem 100% legális, de 0 a lebukás veszélye, mégpedig hogy táppénzre mész, egy 3-4 napos hányós dolgot bekamuzol a háziorvosodnak, a feletteseidnek, ennek nem tudnak utána járni. Táppénz alatt nem vagy köteles dolgozni, akkor sem, ha home office van. Pár nap betegséggel kibekkeled, amíg a többiek visszatértek, a cégnek is jó indok a csúszásra, hogy betegség miatt nem lett tartva a határidő.
2022. dec. 28. 09:00
 16/30 A kérdező kommentje:

Szabin vagyok mert kötelező kivennem. Szabin jártam be eddig is dolgozni, ma készenlétben vagyok, holnap megint bent vagyok.

Még azok is akiknek a cégünk jelentéssel tartozik, tudnak mindenről, mert mindenkit csődítettem már, hogy kérek szakmai segítséget, tőlük is, és senki nem segít, nem kapok instrukciókat.

Még azok is leráztak hogy találjam én ki hogyan lesz meg, őket ne zaklassam semmiképpen.

2022. dec. 28. 09:14
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

#10 na ácsi, a volt dolgozó nyilván nem véletlenül csak volt dolgozó már.

Ha nem adta meg az elérhetőségét távozáskor, hogy hívják nyugodtan, ha segítségre van szükség - nyugdíjba vonult kollégám megtette - akkor eszedbe ne jusson "kinyomozni", mert teljes joggal csinálhat balhét miatta. Gondolj bele, elment a cégtől, máshová, akárhová, mondjuk 300 km-re él már, és te a két ünnep között nekiállsz hívogatni, hogy menjen be miattad, kifizeted... Én pillanatnyi hangulatomtól függően röhögnék rajtad egyet, vagy nagyon mérges lennék, amiért zavarsz.

2022. dec. 28. 09:16
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tudod elfogadni a valóságot, kérdező? Mi olyan kurwa nehéz rajta?
2022. dec. 28. 09:20
 19/30 A kérdező kommentje:

Mit nem tudok elfogadni?

Van egy munka amit el kellene végeznem, segitsegen info szerzésen agyalok hozzá.

Ezen felul az is tény hogy kirugnak ha nem lesz meg.

Szo nincs olyanrol hogy en ne fogadnék el vmit.

2022. dec. 28. 09:27
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogadod el, hogy a jelenleg rendelkezésre álló eszközeiddel ezt a munkát nem tudod elvégezni. És képtelen vagy a főnököd felé ezt kommunikálni.

Most belegondoltam, ha engem hívna fel valaki a régi munkahelyemről, hogy hogyan kell átírni az árakat a webshopon például, hát sokféle módon elküldeném melegebb éghajlatra.

Te csak bizonyítani akarsz. Megfelelni. De kinek és miért?

2022. dec. 28. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!